16 C
Sisak
Utorak, 30 travnja, 2024

Preživjeti i doživjeti Superweek, tjedan analitičkog veselja i druženja s top analitičarima svijeta.

Datum:

Marketing

[ad_1]

Krajem svakog siječnja podešavam svoju navigaciju prema sjeveru Mađarske, jer kraj siječnja i početak veljače već godinama donosi najbolji tjedan za digitalce analitičare, štoviše Super Tjedan ili – Superweek!

Riječ je o konferenciji s najzanimljivijem konceptom kojeg sam do sada sreo: skupiš stotinjak vrhunskih analitičara iz čitavog svijeta i otprilike toliko sljedbenika, zatočiš ih na vrh brda u Mađarskoj na pet dana, daleko od bilo kakvog grada (kako valjda ne bi nikome smetali) i pustiš ih da pričaju o stvarima koje samo oni međusobno razumiju. Pritom je dan pun zanimljivih predavanja, a još su zanimljivije večeri jer su svi sudionici na jednom mjestu – gdje svatko može bilo kojeg predavača ili kolegu pitati bilo kakav detalj vezan uz njegov posao.

Biti pet dana s vrhunskim stručnjacima u svom poslu, koje možeš pitati bilo što i s kojima se možeš usporediti, neponovljivo je iskustvo. S kime god sam od kolega pričao, u ovih par godina koliko pohodim konferenciju, svi smo složni da nakon Superweeka više na svoj posao ne možemo gledati na isti način. Stoga i ja svake godine višesatnu vožnju do Rijeke koristim kako bih si u glavi presložio dojmove i krenuo razmišljati o pravcu u kojem će se razvijati moj digitalni put u sljedećih godinu dana.

Robert Petković
Ovako me obično dočekaju na recepciji, uz piće dobrodošlice.
Krenimo redom. Od najbitnijeg.

Što se prikazivalo u desnom stupcu rezultata kad u Google upišete “Imotski”?

Kako obično dolazim na Superweek krajem prvog dana, što je ove godine bio ponedjeljak, 28. siječnja, tako sam propustio predavanje o GDPR-u koji je bio lanjska goruća tema.

Trenutno baš i ne znamo kako se s GDPR-om…

[ad_2]

Source link

- Marketing -

Možda vas zanima...