21 C
Sisak
Utorak, 30 travnja, 2024

Hrvatsko-britanski startup za nekretnine zaključio investiciju od 120 tisuća funti

Datum:

Marketing

[ad_1]

Homibleova priča počela je prije više od godinu dana u Splitu, kada su CEO Stephen Geran, CTO Josip Medić i Josip Bojčić osnovali tvrtku s jasnim ciljem da olakšaju vlasnicima, najmoprimcima i najmodavcima upravljanje nekretninama. Homibleov tim našao je rješenje i ono počinje u našim domovima, poručuju:

Naši bi domovi trebali – a sada napokon i mogu biti – centralna točka online upravljanja svim aspektima nekretnine.

Homible je osmišljen kako online platforma koja funkcionira kao jednostavna simulacija stvarnih domova u kojima se u isto vrijeme upravlja brojnim različitim uslugama, a hoće li imati priliku zbilja prodrmati tržište i kako će uložiti ovu seed investiciju South Central Venturesa i anđela investitora, ispričao nam je Josip Medić.

Facebook za nekretnine?

Kao što smo spomenuli u početku, Homible želi naći rješenje problemima na tržištu tako što će sagledati cjelinu. Krajnji cilj je pomoći vlasnicima nekretnina u smanjenju vremena koje provode u upravljanju i brizi o administrativnim poslovima vezanima za kućanstvo. Koristeći se Homibleovom platformom moguće je plaćati, upravljati i administrirati raznim uslugama, a sve je to dio mnogo većeg master plana za stvaranje nove ere upravljanja nekretninama. Homible je već aktivan na britanskom tržištu, s velikom i rastućom korisničkom bazom i zajednicom nekretnina.

Na Homibleu možete dodati i pratiti svoje kućne ljubimce, ali i one limene u garaži.

Osmišljen je kao sustav koji prati sve najbitnije aspekte domaćinstva poput električne energije, grijanja, osiguranja, broadband interneta, troškova vezanih za mobilne telefone, limenih ili pak živućih kućnih ljubimaca. Njihov cilj je…

[ad_2]

Source link

- Marketing -

Možda vas zanima...