23 C
Sisak
Subota, 4 svibnja, 2024

Novi trofeji za Cvijanovića i Rožića

Datum:

Marketing

Karatisti Karate kluba Sisak uspješno nastupili na međunarodnom turniru “Grand Prix Međimurje” u Nedelišću.

U konkurenciji 265 natjecatelja iz 36 karate klubova iz Hrvatske, Crne Gore i Mađarske plavo-zelenu boju branili su Igor Cvijanović, Hrvoje Rožić i Petra Rukavina.

Prva na tatami je izašla najmlađa natjecateljica Petra Rukavina koja se natjecala u konkurenciji mlađih učenica (7 do 9 godina) u katama. U svom prvom nastupu u službenoj konkurenciji Petra je gubitkom meča za broncu i osvajanjem 4. mjesta pokazala da se s pravom od nje očekuje dobar rezultat i na ostalim natjecanjima tijekom sezone. Prvo veće je prvenstvo Hrvatske, 20. travnja u Splitu.

Hrvoje Rožić je ovog puta nastupio u dvije konkurencije. U prvom nastupu u kategoriji kadeta kataša pomeo je konkurenciju i superiorno osvojio 1. mjesto. U drugom nastupu u kategoriji juniora kataša osvojio je 2. mjesto, izgubivši finalni meč od prvaka Hrvatske Šenjuga iz KK Virovitca.

Za sveukupni bolji dojam pobrinuo se Igor Cvijanović osvajanjem nove dvije medalje. U konkurenciji seniora kataša Igor je osvojio 3. mjesto, izgubivši odlučujući meč od seniorskog reprezentativca Crne Gore. Cvijanović je nastupio i u borbama u otvorenoj seniorskoj konkurenciji gdje nema ograničenja u kilaži – težini protivnika. U konkurenciji natjecatelja koji su znatno teži, ali i stariji od njega, Igor je došao do finala u kojem je nažalost tijesno izgubio te na koncu osvojio 2. mjesto.

– S obzirom da je sezona vrlo bogata natjecanjima, nadamo se daljnjim športskim uspjesima članova Športskog karate kluba Sisak. – istaknuo je nakon povratka s “Grand Prixa Međimurje” trener ŠKK Sisak Marijan Kos.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Sedam odličja za kickboxere „Croatie“ na Glina openu 2024.

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog kickboxing saveza i organizaciji KBK „GLINA“...

Uspješan vikend za sisačke atletičare i atletičarke

Iza sisačkih atletičarki i atletičara je jedan izuzetno uspješan...

Noa Baiutti osvojio zlato u kickboxingu

27. travnja 2024. u Glini je održan tradicionalni Glina...

Odličan nastup karatista Kondure

Dana 27.04.2024.godine, karatisti Kondure nastupili su na turniru „18...