14 C
Sisak
Petak, 17 svibnja, 2024

Sedam odličja za kickboxere „Croatie“ na Glina openu 2024.

Datum:

Marketing

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog kickboxing saveza i organizaciji KBK „GLINA“ iz Gline, u subotu 27.travnja 2024., održano je natjecanje u kickboxingu,” GLINA OPEN 2024.”.

Natjecanje je održano u sportskoj dvorani Osnovne škole Glina, a bilo je četiri discipline kickboxinga: point fighting, light contact ,kick light i low kick.

Na ovom međunarodnom natjecanju nastupilo je 235 natjecatelja iz 37 klubova ,Hrvatske, Mađarske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Svi natjecatelji „CROATIE“ su, pod vodstvom trenera Saše Smiljanića i Josipa Perkovića, nastupili u disciplini kick light, gdje su dozvoljeni kontrolirani udarci rukama i nogama po cijelom tijelu, pa i ispod pojasa.

Nakon vrlo uzbudljivih kvalifikacijskih mečeva najuspješniji Siščani su bili Martin Lipošćak u seniorskoj konkurenciji te Bruna Šarko i Josip Mihalić u juniorskoj, koji su osvojili zlatne medalje. Sara Ivšić, Matko Marenić i Juraj Nikolić su osvojili druga mjesta dok je Marko Moučka bio treći u seniorskoj kategoriji.

Nakon ovoga natjecanja kickboxere Croatie očekuju zahtjevni nastupi na prvenstvima Hrvatske, već početkom svibnja u Zaboku te krajem svibnja u Splitu.

 

- Marketing -

Možda vas zanima...

Sisački gimnastičari imaju zlatnog kadeta i najbolju kadetsku ekipu

Natjecatelji Sportskog gimnastičkog kluba "Sokol" Sisak sudjelovali su na...

Sisak u srpnju domaćin kvalifikacija za Europsko prvenstvo U15 u baseballu

Sisak će u srpnju biti domaćin kvalifikacija za Europsko...

Josip Mihalić – juniorski prvak Hrvatske

U organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i Kickboxing kluba Zabok,...

Devet medalja te ekipno 1. i 3. mjesto za AK Sisak

Na 2.kolu HALS-a za limače okupilo se 279 djece...