22 C
Sisak
Utorak, 30 travnja, 2024

PGP Sisak u posjeti Pravnoj klinici Pravnog fakulteta u Zagrebu

Datum:

Marketing

Projekt građanskih prava Sisak, u sklopu projekta “Jačanje uloge udruga civilnog društva u pružanju primarne pravne pomoći”, financiranog od strane Britanskog Veleposlanstva u Zagrebu posjetio je Pravnu kliniku Pravnog fakulteta u Zagrebu. Pravna klinika je jedinica Pravnog fakulteta u okviru koje studenti pružaju besplatnu pravnu pomoć građanima kojima je ona potrebna. Klinika je osnovana u jesen 2010., i uključena je u nastavni plan i program Pravnog fakulteta.

PGP Sisak je suradnju s Pravnom klinikom razvijao od njenog samog osnivanja, a na sastanku s prof.dr.sc. Alanom Uzelcem , voditeljem Klinike  dogovoreni su mobilni timovi studenata Pravne klinike, koji će u suradnji s PGP-om, pravnu pomoć pružati na području Sisačko-moslavačke županije kako bismo građanima omogućili još bolje pružanje besplatne pravne pomoći.

Za više informacija o PGP-u Sisak te projektima u sklopu kojih je omogućeno pružanje besplatne pravne pomoći možete posjetite njihov Ured u Rimskoj 6 u Sisku u kojem se pravna pomoć pruža svakodnevno od 9 do 13 sati ili posjetite web stranicu www.crpsisak.hr

- Marketing -

Možda vas zanima...

Odlučeno o dobitnicima priznanja Grada Siska – neki prijedlozi nisu prihvaćeni

Gradsko vijeće Grada Siska je u ponedjeljak na prijedlog...

Edukacijom za građane u utorak će se obilježiti Nacionalni dan hitne medicine

Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije obilježit će u...

Obljetnica smrti generala Janka Bobetka

U ponedjeljak, 29. travnja 2024. godine obilježena je 21....

Uz pomoć EU sredstava u Sisku uskoro svuda širokopojasni internet

Grad Sisak ostvaruje još jedan važan razvojni projekt PRŠI...