24 C
Sisak
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Najave za četvrtak, 25. travnja

Datum:

Marketing

KUTINA – U četvrtak, 25. travnja 2024. godine s početkom u 11:00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Kutina – PUNK na adresi Hrvatskih branitelja 2, 44320 Kutina održati će se završna konferencija projekta NEW STEM Kutina – ABECEDA budućnosti kojeg je nositelj Grad Kutina.

SISAK – Predstavljanje knjige Valentina Ćorića „In vino libertas – Autobiografski zapisi iz Haaga“, održat će u četvrtak, 25. travnja u 19.30 sati u Dvorani Sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu.

SISAK – Predavanje “UNEF – prva moderna mirovna misija”, kojom Gradski muzej Sisak, završava izložbu “Sisački mirovnjaci” posvećenu sisačkim pripadnicima “plavih kaciga” u misiji na Sinaju 1956-1967., će se održati u četvrtak, 25. travnja, u 19.00 sati u Gradskom muzeju Sisak. Predavač će biti mr.sc. Predrag Jelić, kustos Kulturno-povijesnog odjela Gradskog muzeja Sisak.

ZAGREB – Danko Tomanić, sisački glazbenik i kantautor, održati će donatorski koncert humanitarnog karaktera povodom 35 godina glazbenog stvaralaštva u četvrtak 25. travnja s početkom u 20:00 sati u Maloj dvorani Lisinskog. Na koncertu će uz Danka nastupiti posebni gosti, uključujući Damira Lipošeka Kexa, Scifidelity Orchestra, zbor Elijam i drugi.

PETRINJA – Udruga IKS i Grad Petrinja pozivaju sve mlade i organizacije koje rade s mladima da se pridruže konferenciji “Glas mladih u Petrinji” koja će se održati 25. travnja 2024. s početkom u 14 sati u Gradskoj Munjari.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za ponedjeljak, 6. svibnja

SISAK - Nogometni klub „Metalac“ Sisak organizira susret generacije...

Najave za nedjelju, 5. svibnja

SISAK - Zajednica Kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije organizira...

Najave za subotu, 4. svibnja

SISAK - U subotu, 4. svibnja, u 9:30 sati...

Najave za petak, 3. svibnja

SISAK - Izložba "Stari most na starim razglednicama i...