19 C
Sisak
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Najave za četvrtak, 25. kolovoza

Datum:

Marketing

SISAK – U četvrtak, 25. kolovoza, u 11 sati u velikom kabinetu Gradske vijećnice održat će se završna konferencija projekta Rukom pod ruku kojim je osiguran rad pomoćnika u nastavi u devet sisačkih osnovnih škola ukupne vrijednosti 2.240.775 kuna. Tom će prilikom biti najavljen i nastavak projekta za nadolazeću školsku godinu u kojoj će ponovo biti osiguran rad pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju.

SISAK – Tiskovna konferencija povodom drugog izdanja PRESS film festivala koji će se održati u Hrv. Kostajnici početkom rujna će se održati u četvrtak 25.kolovoza u 11 sati u Sisku, foto galerija Siscia obscura. PRESS film festival je filmski festival posvećen novinarima, a nastao je prošle godine s posvetom Gordanu Ledereru koji je prije 25 godina izgubio život u Hrvatskoj Kostajnici. Festival je u organizaciji udruge EKS – ekološko kulturne scene Hrvatska Kostajnica, a pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i Ministarstva branitelja RH.

GLINA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić u četvrtak, 25. kolovoza 2016. godine, s početkom u 10 sati, nazočiti će potpisivanju sporazuma u Gradskoj vijećnici Grada Gline.    Sporazum o sufinanciranju izvanrednog održavanja (asfaltiranje makadamskog kolnika) županijskih i lokalnih cesta na području Gline i Topuskog potpisat će ravnatelj Županijske uprave za ceste Stipo Šapina, gradonačelnik Gline Stjepan Kostanjević i načelnik Općine Topusko Vlado Muža.

NOVSKA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Marin Piletić u četvrtak će, 25. kolovoza 2016. godine, s početkom u 10 sati, zajedno sa  zamjenikom ministra poljoprivrede Tugomirom Majdakom boraviti na novljanskom području. U 10 sati obići će poljoprivredno gospodarstvo „Rašeljke“ u Rajčićima, potom u 11.30 sati  obići će poljoprivrednu tvrtku „Korina“ u Rajiću. U 13 sati predviđen je obilazak trgovine „Kupujmo lokalno“ u Novskoj, na Gradskoj tržnici. Nakon obilaska trgovine „Kupujmo lokalno“ zamjenik ministra i zamjenik župana dat će izjave medijima.   Zamjenik ministra poljoprivrede Tugomir Majdak će u Vatrogasnom domu Novska, s početkom u 17 sati,  održati predavanje za sve zainteresirane poljoprivrednike s područja Novske, Jasenovca i Lipovljana na temu „Poljoprivreda i ruralni razvoj Republike Hrvatske“.

TOPUSKO – Darinko Dumbović, gradonačelnik grada Petrinje, sutra, 25. kolovoza 2016.g., održat će kratki sastanak s Vladom Mužom, načelnikom općine Topusko u njegovom uredu u Topuskom. Tema sastanka je suradnja Grada Petrinje i Općine Topusko na izgradnji vodovodne infrastrukture u Maljevcu.
Nakon sastanka načelnik Muža i gradonačelnik Dumbović obići će radove u Maljevcu te će izjave za medije dati na mjestu radova u 12.00 sati.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za ponedjeljak, 6. svibnja

SISAK - Nogometni klub „Metalac“ Sisak organizira susret generacije...

Najave za nedjelju, 5. svibnja

SISAK - Zajednica Kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije organizira...

Najave za subotu, 4. svibnja

SISAK - U subotu, 4. svibnja, u 9:30 sati...

Najave za petak, 3. svibnja

SISAK - Izložba "Stari most na starim razglednicama i...