15 C
Sisak
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Najave za četvrtak, 4. prosinca

Datum:

Marketing

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček održat će u četvrtak, 4. prosinca 2014. s početkom u 9 sati u malom kabinetu (Gradska vijećnica, Rimska 26) konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o realiziranim projektima u 2014. te će najaviti planirane projekte za 2015. godinu.

SISAK – U povodu Međunarodnog dana volontera, zamjenik gradonačelnice Marko Krička uručit će sisačkim volonterima godišnja priznanja Grada Siska za razvoj volonterstva u lokalnoj zajednici. Dodjela priznanja održat će se u četvrtak, 4. prosinca 2014. s početkom u 10.30 sati u prostorijama Gradske vijećnice (Rimska 26, Sisak).

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima u četvrtak, 4. prosinca 2014. godine, s početkom u 10 sati u sjedištu Sisačko-moslavačke županije, Sisak, S. i A. Radića 36 (veliki kabinet – II. kat), na konferenciji za novinstvo obratiti javnosti.
Teme konferencije za novinstvo su:

• rebalans Proračuna Sisačko-moslavačke županije za 2014. godinu

• prijedlog Proračuna Sisačko-moslavačke županije za 2015. godinu

SISAK – Otvorenje Informacijskog centra Europe Direct Sisak će se održati 4. prosinca 2014. godine u 11:30 sati u prostoru Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak, Rimska bb, Sisak. Svečanom otvaranju prisustvovat će i voditelj Predstavništva Europske komisije u RH Branko Baričević.

SISAK – Predstavljanje zbirke pjesama „Nebo je granica“ autorice Maje Šiprak održat će se u četvrtak 4. prosinca u sisačkom Velikom Kaptolu s početkom u 19.30 sati. U programu uz autoricu sudjeluju Natalija Bjelac Antić, Juga Jeličić, Diana Lončarić, Nikola Vidović, Branko Tompić, Aleksandar Marković i ženska klapa Lađarice.

KUTINA – Muzej Moslavine Kutina u Galeriji  muzeja organizira izložbu “Prvi svjetski rat u zbirkama Kulturno-povijesnog odjela MMK” čije će otvorenje biti u četvrtak, 4. prosinca u 18 sati. Autorica je Jasmina Uroda Kutlić.

PETRINJA – LAG Zrinska Gora – Turopolje u suradnji sa Udrugom IKS organizira predstavljanje Zadruge za etično financiranje, odnosno inicijative za osnivanje prve etične banka u RH. Predstavljanje će se održati u prostorijama Građanskog centra Udruge IKS, Turkulinova 9, Petrinja, u četvrtak 04. Prosinca 2014. sa početkom u 18,00 sati.

 

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za četvrtak, 2. svibnja

SISAK - Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se...

Najave za srijedu, 1. svibanj

SISAK - Događanja koje organizira Grad Sisak u sklopu...

Najave za utorak, 30. travnja

SISAK - Nacionalni dan hitne medicinske službe obilježava se...

Najave za ponedjeljak, 29. travnja

SISAK - 21. sjednica Gradskog vijeća Grada Siska će...