13 C
Sisak
Srijeda, 1 svibnja, 2024

Najave za utorak, 14. siječnja

Datum:

Marketing

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima u utorak, 14. siječnja 2014. godine, s početkom u 10.00 sati, obići će radilište u Domu za starije i nemoćne osobe u Sisku.U tijeku je izvođenje radova na poboljšanju energetskih svojstava Doma za starije i nemoćne osobe Sisak

.KUTINA – U utorak, 14. siječnja 2014. godine u 10,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12,  gradonačelnik Andrija Rudić će održati sastanak s predstavnicima Udruženja obrtnika Kutine. Tema će biti: Mjere za poticanje gospodarstva i ostala problematika kutinskih obrtnika.

KUTINA – U utorak, 14. siječnja 2014. godine u prostorijama  Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, Kneza Ljudevita Posavskog 27 u Kutini gradonačelnik Grada Kutine Andrija Rudić će zajedno sa svojim suradnicima  održati  sastanak s predstavnicima Udruga  proizašlih iz Domovinskog rata. Tema sastanka će biti: Program za ovu godinu i problematika udruga i njihovih članova. Tom će  prilikom gradonačelnik Koordinaciji pokloniti jedno korišteno prijenosno računalo za njihove potrebe. Predaja prijenosnog računala će se održati nakon sastanka u 12,45 sati.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za srijedu, 1. svibanj

SISAK - Događanja koje organizira Grad Sisak u sklopu...

Najave za utorak, 30. travnja

SISAK - Nacionalni dan hitne medicinske službe obilježava se...

Najave za ponedjeljak, 29. travnja

SISAK - 21. sjednica Gradskog vijeća Grada Siska će...

Najave za nedjelju, 28. travnja

SISAK - Povodom otvorenja sezone Oldtimer cluba Sisak održati...