19 C
Sisak
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Čestitka sisačkog imama biskupu Košiću i vjernicima Sisačke biskupije

Datum:

Marketing

Glavni imam sisački uputio je čestitku sisačkom biskupu mons.mr.Vladi Košiću. župniku Župe Pohoda BDM i svim vjernicima Sisačke biskupije, povodom dolaska katoličkog blagdana Božića.

“Poštovani biskupe,

U ozračju sjećanja na rođenje sina Merjeminog, Isa, a.s., dok su svi ljudi dobroga srca zajedno u molitvi da Uzvišeni Stvoritelj svih svjetova prosvijetli um čovječanstvu, da se ljubav Isa Alejhisselama širi među nama, a njegove poruke osvjetle pute kojima hodimo.
U duhu naznačenih poruka, misli i želja, Vama, Vašim bliskim suradnicima i svim vjernicima sisačke biskupije, u ime Islamske zajednice Siska i Sisačko-Moslavačke županije te svoje osobno ime, srdačno čestitam predstojeći blagdan sa nadom da nam dragi Bog podari uspjeh u duhovnoj misiji i u svim plemenitim namjerama za spas čovječanstva, solidarnost u dobru i korisnu poslu za sve ljude dobre volje.
Želim da ovaj blagdan Vama i svim katolicima donese, radost, sreću i blagostanje, uz nadu da će vratiti vjeru u bolju budućnost za sve građane u našoj domovini.”

Alem ef. Crnkić, prof., glavni imam sisački

- Marketing -

Možda vas zanima...

Odaberite školu koja će od Kauflanda dobiti voće i povrće cijele školske godine

Početkom travnja krenuo je novi ciklus projekta Kaufland škola...

Četverodnevnim programom slavi se 90. rođendan Starog mosta

Sisak će četverodnevnim programom proslaviti 90. rođendan svog simbola,...

Stanovnici Viktorovca dobili novi park za pse

Komunalac Sisak je u blizini Ulice Antuna Gustava Matoša...