25 C
Sisak
Utorak, 30 travnja, 2024

Za vikend 1. Sisački sajam firzera

Datum:

Marketing

Prvi sisački sajam frizera će biti održan u subotu i nedjelju, 15. i 16. rujna. Na oko 500-tinjak “kvadrata” hotela “Panonija” u dva dana bit će organizirano niz glavnih i popratnih manifestacija, a sve u svrhu svojevrsnog “Festivala škara” i promocije frizerskog zanata.

Promotivno prodajna izložba jedan je od segmenata Sajma na kojem će se predstaviti ukupno osam domaćih i stranih izlagača koji će predstaviti i promovirati profesionalnu kozmetiku i suvremenu opremu neophodnu u uspješnom obavljanju frizerskog posla.

Edukacijski seminari su drugi dio manifestacije namjenjen  frizerima i ostalim zainteresiranim građanima. Na seminarima će polaznici imati, u našem gradu jedinstvenu priliku, upoznati se sa suvremenim trendovima i dostignućima naše profesije i to u interaktivnim predavanjima i radionicama koje će držati eminentni autoriteti u našem zanatu.

Glavni stage je treći “kamenčić u sajamskom mozaiku” na kojem će se isključivo predstaviti  sami frizeri sa dostignućima iz vlastite prakse, ali i mogućnosti da zahvaljujući volonetrima modelima, u praksu pretoče znanja i vještine usvojene na samom Sajmu. Sudjeluju frizeri iz Siska, Petrinje, Zagreba, Lipika, Karlovca, Kutine, Požege…

Uz tri navedene sajamske manifestacije, biti će organizirano i niz manjih popratnih profesionalcima i građanima zanimljivih sadržaja – što će sve zajedno rezultiratirati “slavljenjem frizerskih škara” u Sisku.

Sajam kreće u subotu, 15. rujna, s početkom u 10,00 u velikoj dvorani  hotela “Panonija” i trajati će do 20 sati nakon čega je predviđen after party u kafiću default u Sisku. After party će biti prilika za upoznavanje, razmjenu mišljenja,
stavova i iskustava frizera i svih zainteresiranih.

U nedjelju 16. rujna Sajam će sa radom početi također u 10,00 sati, a u 18,00 sati će ga zatvoriti Željko Vrbanus, predsjednik Obrtničke komore Siska i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Siska  Boris Mesarić.

Za sve zainteresirane građane ulaz je slobodan.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Odlučeno o dobitnicima priznanja Grada Siska – neki prijedlozi nisu prihvaćeni

Gradsko vijeće Grada Siska je u ponedjeljak na prijedlog...

Edukacijom za građane u utorak će se obilježiti Nacionalni dan hitne medicine

Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije obilježit će u...

Obljetnica smrti generala Janka Bobetka

U ponedjeljak, 29. travnja 2024. godine obilježena je 21....

Uz pomoć EU sredstava u Sisku uskoro svuda širokopojasni internet

Grad Sisak ostvaruje još jedan važan razvojni projekt PRŠI...