11 C
Sisak
Srijeda, 1 svibnja, 2024

RK Siscia večeras protiv RK Dubrave

Datum:

Marketing

rukometa75_S utakmicom u Čakovcu za RK Sisciju završio je period težih utakmica u Dukat Premijer ligi. Večeras, zbog skorašnjih obveza u Challenge Cupu, Siščani igraju s RK Dubravom, koja na papiru slovi kao slabiji protivnik.

Iz tabora Siscije najavljuju pobjedu, jer, kažu, sve ostale opcije ne dolaze u obzir.

– Pobjeda nam je bitna zbog potrebnog mira uoči skorašnjeg nastupa u europskom kupu i zbog prvenstva. – rekao nam je Josip Ražić , istaknuvši da o većini protivnika u Challenge Cupu nemaju mnogo informacija.

-Najviše znamo o norveškom Drammenu, sudioniku Lige prvaka u zadnje dvije sezone, koji je favorit turnira. O ostalima znamo ono što smo pročitali na njihovim klupskim internet stranicama, dakle vrlo malo. Vjerujem da će za naš plasman u daljnju fazu Challenge Cupa odlučujuća biti utakmica protiv nizozemskog Pals Groepa. – prognoza je Ražića.

Raspored turnira 2. kola Challenge Cupa, koji će se od 9. do 11. listopada održavati u SD Brezovici, je prvog dana spojio Drammen HK i Dublin International (9. listopada od 17,00 sati) i Pals Groep/E&O sa RK Siscijom (9. listopada od 19,30 sati). Sljedeći dan igraju Dublin International i Pals Groep/E&O (10. listopada od 17,00 sati) te RK Siscia i Drammen HK (10. listopada od 19,30 sati). U završnom danu turnira susreću se Pals Groep/E&O i Drammen HK (11. listopada od 17,00 sati) te RK Siscia i Dublin International (11. listopada od 19,30 sati).

Na sve utakmice ulaz će biti slobodan, a u poluvremenu utakmica u kojima će jedan od aktera biti RK Siscia odigravat će se nagradne igre za gledatelje, kojima će prilikom ulaza u dvoranu biti dijeljeni nagradni leci. Uz SD Brezovicu bit će podignut navijački šator u kojem će, uz ugostiteljsku ponudu, biti moguće praćenje izravnog prijenosa utakmice video-linkom iz dvorane.

No, prije europskih protivnika RK Siscia treba proći domaću prepreku, RK Dubravu. Susret 6. kola Dukat Premijer lige počinje večeras od 19 sati u Sportskoj dvorani Brezovici uz besplatan ulaz.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Odličan nastup karatista Kondure

Dana 27.04.2024.godine, karatisti Kondure nastupili su na turniru „18...

Važna pobjeda rukometaša Siska

Rukometaši Siska uvjerljivo su pobijedili drugu momčad hrvatskog doprvaka,...

U subotu rukomet – SISAK : NEXE 2

U predzadnjem kolu 1. HRL u goste sisačkim rukoemtašima...

“Petrinja pleše” ovoga ponedjeljka

Tradicionalno obilježavanje Svjetskog dana plesa i program pod nazivom...