Naslovnica Sport Ostali sportovi Veliki rezultati malih hrvača Siska

Veliki rezultati malih hrvača Siska

hrvanje_75Ponajbolje hrvačice i hrvači HK Siska u protekla dva vikenda odlično su odradili PH za djevojčice, starije i mlađe dječake.  Osvojili su zlato, srebro i četiri bronce.

Željka Logov  u kategoriji   56 kg, nezaustavljivo je pomela sve protivnice i došla do najsjajnijeg odličja. Iako Željka već niz godina postiže odlične rezultate, ovo natjecanje predstavlja vrhunac njene dosadašnje karijere.

Nešto manje uspješnija bila je Kristina Janjoš . U kategoriji 66 kg osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, u finalu propustivši izglednu prigodu.

Velike rezultate i ponajbolje osobne uspjehe postigli su najmlađi hrvači kluba. U uzrastu starijih dječaka, Robert Brodarac u kategoriji 42 kg i Saša Zečević u kategoriji 73 kg ,  te u uzrastu mlađih dječaka, Stefan Zečević u kategoriji   28 kg i Zvonimir Lavrić u kategoriji 54 kg, osvojili su treća mjesta i brončane medalje. Valja istaknuti da je Stefanu Zečeviću ovo bio prvi  nastup na PH te je time njegova medalja još sjajnija.

Za HK Sisak nastupili su još Filip Sertić , Jakov Marjanović i Mateo Kodrić, a sve mlade sportaše predvodili su treneri Nikica Jurčević i Dario Stanković.

-Zbog složenih financijskih problema u klubu, veći broj mladih hrvača nije dobilo prigodu za nastup na ovom natjecanju. Na put su krenuli  samo oni ponajbolji. Obzirom da je nastupio manji broj naših hrvača, učinak je doista velik i ubrajamo ga među najuspješnije nastupe naših najmlađih hrvača na državnim natjecanjima. – ističu iz HK Siska povodom nastupa u Zagrebu na PH, gdje se tijekom dva protekla vikenda okupilo oko 400 sportašica i sportaša iz 13 klubova.

sudjelovalo oko400 hrvačica i hrvača iz 13 klubova
Komentirajte