1 C
Sisak
Subota, 28 siječnja, 2023

U prometu zaustavljeni alkoholizirani vozači, a rekorderka vikenda je vozačica s 1,91 promilom

- Marketing-spot_imgspot_img
U petak, 13. siječnja, oko 16.30 sati, na petrinjskom području u mjestu Novo Selište, u kontroli prometa zaustavljen je 41-godišnjak iz Petrinje koji je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola od 1,57 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Uhićen je te je zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

Sljedećeg dana, 14. siječnja, oko 22.30 sati, u Ulici kralja Tomislava u Glini, zaustavljen je automobil sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,91 promil upravljala 45-godišnjakinja s glinskog područja. Uhićena je te je zbog počinjenih prekršaja dovedena nadležnom Općinskom sudu.

U nedjelju, 15. siječnja, oko 21.30 sati, na sisačkom području u mjestu Stupno, zaustavljen je 52-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao automobilom zagrebačkih registracija. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Zadnje novosti
Ostale novosti