22 C
Sisak
Četvrtak, 23 ožujka, 2023

Najave za utorak, 17. siječnja

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i pročelnik Goran Grgurač će u utorak, 17. siječnja 2023. godine, s početkom u 10.30 sati, posjetiti OŠ Viktorovac, gdje je završena opsežna rekonstrukcija školske kuhinje i blagovaonice. Kuhinja je izgrađena 1963. godine, adaptirana prije 40 godina. Sada su obnovljene sve instalacije i cjelokupna kuhinjska oprema u vrijednosti 2.076.544 kune (275.604 eura), uključen PDV. Grad Sisak u svim osnovnim školama provodi Healthy Meal Standard i sve su škole tehnički i kadrovski opremljene za pripremu zdravih toplih obroka.

SISAK – Župa Odra Sisačka proslavit će u utorak, 17. siječnja blagdan svog zaštitnika sv. Antuna Opata. Župljani će se za slavlje pripremati trodnevnicom koja će započeti u subotu 14. siječnja. Misu u 18 sati predvodit će župnik iz Komareva Josip Bulat. Drugoga dana misu u 10 sati predvodit će domaći župnik Saša Jozić, a posljednjeg dana misu u 19 sati predvodit će župni vikar iz sisačke župe Pohoda BDM Darijo Stanković. Na sam blagdan misu u 11 sati predvodit će župnik petrinjske župe Preobraženja Gospodnjeg Damir Ceković, a u 18 sati župnik iz Kutine Vladimir Hren.

NOVSKA – Prvi vikend u veljači rezerviran je za Global Game Jam – svjetsko natjecanje u izradi videoigara. Hrvatsku inačicu natjecanja od 3. do 5. veljače donosi Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1, te udruga HU-IZ-VI sa partnerima. Konferencija za medije na kojoj se predstavlja program i nagradni fond natjecanja održat će se u utorak, 17. siječnja 2023. s početkom u 11 sati u PISMO 2 – poduzetnički inkubator SMŽ, Radnička ulica 2L, Novska.

Zadnje novosti
Ostale novosti