5 C
Sisak
Subota, 27 studenoga, 2021

Najave za četvrtak, 21. listopada

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček pridružit će se akciji Zeleni Sisak za zeleni planet koja će se u Sisku održati u četvrtak, 21. listopada 2021. Do kraja tjedna na više od 15 lokacija na području grada Siska bit će posađeno ukupno 240 stabala. Akciju organiziraju Grad Sisak i Komunalac Sisak uz potporu gradskih trgovačkih društava i ustanova. Izjavu za novinare gradonačelnica će dati u četvrtak, 21. listopada s početkom u 11 sati kod nove sportske dvorane Zeleni brijeg gdje će biti posađeno 60 novih stabala i biljaka.

SISAK – Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković boravit će u četvrtak, 21. listopada 2021. godine u Sisku gdje će zajedno s predsjednikom Uprave Hrvatskih cesta Josipom Škorićem sudjelovati na uvođenju izvođača u posao na projektu izgradnje Mosta Odra i dijela spojne ceste od kružnog toka Staro Pračno do mosta Odra i od mosta Odra do spoja na Zagrebačku ulicu u Sisku. Početak događaja predviđen je u 13.00 sati na početku zahvata projekta u Zagrebačkoj ulici, preko puta benzinske postaje INA-e.

SISAK – 3. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije koja će se održati 21. listopada (četvrtak) 2021. godine u Sisku, u dvorani restorana Cocktail 2, Ulica Mije Goričkog 58, s početkom u 14,30 sati.

SISAK CAPRAG – Predstavljanje romana „Putujuće kazalište“ i druženje s autorom, Zoranom Ferićem u Ogranku Caprag Narodne knjižnice i čitaonice bit će u četvrtak, 21. listopada s početkom u 18:30 sati.

HRVATSKA DUBICA  -Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić će u četvrtak, 21. listopada 2021. godine, u Baćinu (Općina Hrvatska Dubica) sudjelovati u sjećanju na dan stradanja civila ovog mjesta.
 
Program
 
10:00 polaganje vijenaca, paljenje svijeća i odavanje počasti stradalim civilima kod spomen-obilježja i kod spomenika pored crkve Svih Svetih u Baćinu,
 
11:00 obilazak Spomen-sobe Domovinskog rata – Memorijalnog prostora,
 
11:30 sveta misa za sve poginule i nestale u Domovinskom ratu u crkvi Presvetog Trojstva u Hrvatskoj Dubici.
Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti