22 C
Sisak
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Tea Ilijević postala prvakinja Hrvatske

Datum:

Marketing

Članica ŠSK HVIDR-a Sisak ovom je titulom okrunila završetak karijere u kadetskom uzrastu.

Prvenstvo Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom za kadetske kategorije, održano je 28.04.2018. u Solinu.
ŠSK “HVIDR-a SISAK” predstavljalo je četvero natjecatelja. U kategoriji kadetkinja nastupile su Tea Ilijević i Sara Vuković, dok su za kadete gađali Tin Vujić i Jakov Ivičinec. Naporni treninzi, najviše su se isplatili Tei Ilijević, koja je u pristojnom osnovnom meču pogodila 187 krugova i kao 6. ostvarila ulazak u finale prvenstva. Da je spremna za visoke domete pokazalo je već to što je do 15. hica držala prvo mjesto, ali dva lošija pogotka do dvadesete diabole su ju smjestile na spomenuto mjesto. U finalu je sa odličnih 95 krugova (od 10 hitaca) doslovno pomela daleko iskusniju konkurenciju i osvojila Prvenstvo države!
Svakako treba napomenuti da je Tei ovo bilo prvo finale u životu. Sara Vuković je kao debitantica, pogodila 172 kruga i zauzela 35. mjesto u konkurenciji 50 kadetkinja iz cijele Hrvatske.
Tin Vujić je pogodio odličnih 181 krug i zauzeo 16. mjesto, dok je Jakov uz jednu veću grešku sa 168 krugova 58. od 73 natjecatelja.
– Iako, na žalost, ponovo nismo imali ekipu ni u jednoj kategoriji, ponovo smo pokazali da i “mali” klubovi imaju što reći na velikim natjecanjima. Najviše zahvaljujući sve boljem praćenju klubova od strane gradske i županijske zajednice sportskih udruga. Kako je Tei ovo posljednja kadetska godina, odlično ju je okrunila. – rekao je trener Tihomir Ilijević.

- Marketing -

Možda vas zanima...

U subotu rukomet – SISAK : NEXE 2

U predzadnjem kolu 1. HRL u goste sisačkim rukoemtašima...

SPK Top Step poziva vas na Svjetski dan plesa!

Spk Top Step Svjetski dan pleda proslavit će tri...

“Petrinja pleše” ovoga ponedjeljka

Tradicionalno obilježavanje Svjetskog dana plesa i program pod nazivom...

Odlični rezultati SPK Petrinia na Croatian trophy 2024.

U Virju je održano nekoliko natjecanja u sportskim plesovima...