23 C
Sisak
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Petrinjski plesači odlični u Bjelovaru

Datum:

Marketing

Četiri plesna para SPK Petrinia osvojili su ukupno šest medalja: tri zlatne, srebrnu i dvije brončane.

Proteklog vikenda članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia natjecali su se na bodovnom turniru u Bjelovaru. Nastupila su četiri petrinjska sportska plesna para i postigla odlične rezultate.


Najmlađi petrinjski plesači, sportski plesni par Matija Baljak – Klara Autischer u starosnoj kategoriji „osnovci“ osvojili su u standardnim plesovima, u C kvalitativnoj kategoriji, srebrnu medalju te bronačnu u latinsko-američkim plesovima u D3 kategoriji. Novoosvojenim bodovima Matija i Klara ušli su i u latinsko-američkim plesovima u C kvalitativnu kategoriju. Iako je ovo jača i zahtjevnija kategorija u kojoj se od plesača zahtjeva natjecanje u svih pet plesova u obje discipline, Matija i Klara već su pokazali da su svojom kvalitetom u samom vrhu ovoga sporta.
Nešto stariji sportski plesni par, David Ljevar – Aurora Ježovita, u starosnoj kategoriji „mlađa mladež“, a u C kvalitativnoj, osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju u standardnim plesovima te brončanu u latinsko-američkim.
U „mladeži“ D3 kategoriji Ivan Bušić – Lara Mojsović osvojili su prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline.
Najstariji od petrinjskih plesača na ovom turniru u kategoriji „odrasli“ i u visokoj B kvalitativnoj kategoriji nastupili su Marko Šapina i Anja Alispahić, koji su se u latinsko-američkim plesovima u konkurenciji od jedanaest parova plasirali u završnicu i osvojili odlično šesto mjesto.

- Marketing -

Možda vas zanima...

U subotu rukomet – SISAK : NEXE 2

U predzadnjem kolu 1. HRL u goste sisačkim rukoemtašima...

SPK Top Step poziva vas na Svjetski dan plesa!

Spk Top Step Svjetski dan pleda proslavit će tri...

“Petrinja pleše” ovoga ponedjeljka

Tradicionalno obilježavanje Svjetskog dana plesa i program pod nazivom...

Odlični rezultati SPK Petrinia na Croatian trophy 2024.

U Virju je održano nekoliko natjecanja u sportskim plesovima...