19 C
Sisak
Subota, 27 travnja, 2024

Raspisan natječaj za prijavu filmova na 5. SEFF

Datum:

Marketing

SEFF – Sisački Ekološki Filmski Festival, jedini hrvatski festival filma o zaštiti okoliša i održivom razvoju, petu  godinu zaredom otvara međunarodni natječaj za prijavu filmova.
Natječaj je otvoren do 1. travnja  2012.godine. Prihvaćaju se filmovi svih žanrova, bez ograničenja godine proizvodnje i broja prijavljenih filmova jednog autora ili produkcijske kuće, a pri selekciji filmova žiri će prednost dati filmovima informativnog i edukativnog karaktera.
Kao i do sada, najbolji film Festivala bira publika. Sisački  Ekološki Filmski Festival zbog svog je putujućeg karaktera osmišljen kao festival kratkog filma. Važno je stoga imati na umu da u službenu konkurenciju SEFF-a ulaze filmovi čije trajanje ne premašuje 15 minuta. Filmovi dulji od 15 minuta mogu se prijaviti za prikazivanje u neslužbenom dijelu programa na završnici u Sisku.
Može ih se prijaviti putem elektronske pošte na: daniel@domkkv.hr ili na adresu Doma kulture Kristalna kocka vedrine, Šetalište Vladimira Nazora 12.
U prijavi treba navesti  svakako naziv filma, ime autora, godinu nastanka,  trajanje filma i kratki opis. O odabiru filmova svi će autori biti obaviješteni osam dana nakon završetka natječaja.  Ove će se godine  SEFF na području Sisačko – moslavačke županije odvijati od 17.-25. svibnja, a nakon toga planira se njegovo gostovanje i u ostatku Hrvatske, ali i izvan granica naše zemlje.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Pronađeno tijelo nepoznatog muškarca

Jučer, 23. travnja, oko 15.30 sati, u mjestu Mlaka...

Srebro i dvije bronce za kickboxere sisačke Croatie

U Osijeku je 20.travnja 2024.  održano kickboxing Prvenstvo Hrvatske...

HGK – ŽK Sisak organizira radionicu Vaučeri za obrazovanje

HGK – ŽK Sisak organizira radionicu Vaučeri za obrazovanje,...

Uspješan nastup Karate kluba Croatia na Prvenstvu Hrvatske u Varaždinskim Toplicama

U organizaciji Hrvatskog karate saveza- Odbora za Kyokushin karate...