17 C
Sisak
Subota, 18 svibnja, 2024

Najave za subotu, 26. ožujka

Datum:

Marketing

SISAK – Udruga žena liječenih od bolesti dojke Sisak i ove će godine na Gradskoj tržnici Kontroba obilježiti “Dan narcisa”. Cilj je ovogodišnje akcije edukacija žena o raku dojke, o potrebi preventivnih pregleda i poboljšanja kvalitete života kako oboljelih žena, tako i zdravih. Akcija će se održati u subotu, 26. ožujka, od 10 sati na ulazu u tržnicu. Tom prilikom će se po simboličnim cijenama prodavati poklonjeni narcisi,

SISAK – Iako su zadnja dva sisačka protuvladina prosvjeda okupila manje od po stotinjak građana,  to ne obeshrabruje organizatore na Facebooku da i dalje organiziraju prosvjede. Idući će biti održan u subotu, 26. ožujka, od 19 sati. Prosvjednici će se i ovaj put okupiti ispred Velikog Kaptola, odakle će krenuti u prosvjednu šetnju sisačkim ulicama. Uobičajena ruta prosvjednika je izmijenjena, a na prosvjedni put ovoga puta je upisana ulica u kojoj stanuje sisački gradonačelnik Dinko Pintarić. Prosvjednici će od Velikog Kaptola u subotu krenuti Kranjčevićevom ulicom, dalje ulicom Kralja Tomislava do skretanja u ulicu Ljudevita Gaja. Povorka prolazi tom ulicom pa ulicom A. Oktavijana izbija na ulicu Franje Lovrića i dalje Kukuljevićevom do Rimske, te nazad do Velikog Kaptola.

MEĐURIĆ – Zastupnica u Hrvatskom saboru Marijana Petir prisustvovati će u subotu, 26.03.2011. godine s početkom u 11,00 sati blagoslovu temelja kapelice sv.Petra apostola u Banovoj Jarugi što je filijala župne crkve  Sv.Nikole biskupa u Međuriću.

SMŽ – Članovi Udruge hrvatskih branitelja iz Štrigove (Međimirska županija) posjetit će u subotu, 26. ožujka,  Sisačko-moslavačku županiju, točnije mjesta Topusko, Glina, Dvor, Hrvatska Kostajnica i Petrinja, u kojima su dali doprinos u obrani suvereniteta Republike Hrvatske. Domaćini su im hrvatski branitelji članovi Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević koji će ih dočekati u svim mjestima obilaska i zajedno s njima obići mjesta stradavanja, te odati počast svi hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu. Gosti iz Međimurja zajedno s domaćinima posjetit će i Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Tišinić u Taborištu.

SISAK – Povodom obilježavanja 10 godina svog djelovanja sisačke klape Kolapjanke i Kolapjani će ovu važnu godišnjicu proslaviti velikim svečanim koncertom koji će se održati u subotu, 26. ožujka, u Društvenom domu Rafinerije nafte u Sisku s početkom u 19,30 sati.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Udruge Pomak predstavlja “Priručnik za prijavitelje nepravilnosti“ i besplatnu pravnu pomoć

"Priručnik za prijavitelje nepravilnosti“ udruge Pomak potreban je alat...

Glumac Marko Cindrić trči humanitarni ultramaraton od Zagreba do Siska

Hrvatski kazališni i filmski glumac Marko Cindrić trčati će...

U Saboru traže podršku za izgradnju sustava navodnjavanja u Velikoj Ludini – prijeti propast projekta

Predsjednica Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora, Marijana Petir, održala...

Obilježena 33. obljetnica 2. gardijske brigade i bojne Gromovi

U vojarni “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji je 15....