5 C
Sisak
Petak, 26 travnja, 2024

Ukradene kobasice, pancete, šunke …

Datum:

Marketing

Tijekom ovoga vikenda nepoznati je počinitelj provalio vrata pušnice u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Borojevići u Općini Donji Kukuruzari. Ukradena je veća količina suhomesnatih proizvoda, a za veći novčani iznos oštećena su trojica vlasnika koji su u pušnici sušili meso. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U noći s četvrtka na petak, 14./15. siječnja nepoznati počinitelj je provalio u prostorije veterinarske ljekarne u Kolodvorskoj ulici u Kutini te ukrao manji novčani iznos, insekticide te razne veterinarske lijekove, oštetivši vlasnicu ljekarne za veći novčani iznos.

Slijedećeg dana u Metanskoj ulici nepoznati počinitelj je preskočio ogradu visine 220 centimetara te iz kruga servisne radione ukrao 12 ukrasnih naplataka.

Tijekom vikenda zabilježene su i tri teške krađe u pokušaju. Provaljeno je u trgovinu mješovite robe u mjestu Mahovo, u Općini Martinska Ves, zatim u skladište trgovačkog društva u Zagrebačkoj ulici u Sisku te u obiteljsku kuću u mjestu Kepčije u Općini Dvor. Iz provaljenih objekata nije ništa ukradeno.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Lonjsko polje putuje kroz vrijeme – ove se subote vraća u 18. stoljeće

U Parku prirode Lonjsko polje sve je spremno za...

U petak je Festival srednjih škola Sisačko-moslavačke županije

Sisačko-moslavačka županija u suradnji sa srednjim školama organizira "Festival...

GALERIJA: Telemach Dan sporta u Hrvatskoj Kostajnici

Osnovna škola Davorina Trstenjaka u Hrvatskoj Kostajnici ugostila je...

Pronađeno tijelo nepoznatog muškarca

Jučer, 23. travnja, oko 15.30 sati, u mjestu Mlaka...