Naslovnica Vijesti Sisak Ukradene kobasice, pancete, šunke …

Ukradene kobasice, pancete, šunke …

Tijekom ovoga vikenda nepoznati je počinitelj provalio vrata pušnice u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Borojevići u Općini Donji Kukuruzari. Ukradena je veća količina suhomesnatih proizvoda, a za veći novčani iznos oštećena su trojica vlasnika koji su u pušnici sušili meso. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U noći s četvrtka na petak, 14./15. siječnja nepoznati počinitelj je provalio u prostorije veterinarske ljekarne u Kolodvorskoj ulici u Kutini te ukrao manji novčani iznos, insekticide te razne veterinarske lijekove, oštetivši vlasnicu ljekarne za veći novčani iznos.

Slijedećeg dana u Metanskoj ulici nepoznati počinitelj je preskočio ogradu visine 220 centimetara te iz kruga servisne radione ukrao 12 ukrasnih naplataka.

Tijekom vikenda zabilježene su i tri teške krađe u pokušaju. Provaljeno je u trgovinu mješovite robe u mjestu Mahovo, u Općini Martinska Ves, zatim u skladište trgovačkog društva u Zagrebačkoj ulici u Sisku te u obiteljsku kuću u mjestu Kepčije u Općini Dvor. Iz provaljenih objekata nije ništa ukradeno.

Komentirajte