19 C
Sisak
Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Isključeni iz SDP-a jer su komentirali na sisak.infu!

Datum:

Marketing

Na prvoj sjednici Gradskog odbora SDP Sisak nakon izborne konvencije, održanoj u subotu 20. veljače odlučeno je da se iz SDP-a isključiti tri člana, koji su svojim postupcima naštetili ugledu stranke, priopćio je sisački SDP.U priopćenju se navodi kako su Žaklina Šipuš i Vlado Šipuš isključeni iz SDP-a zbog neprimjerenih i lažnih napisa na internetskom portalu  Sisak.info čime su nanijeli štetu ugledu SDP-a dok je Danijela Trtanj isključena zbog štete koju je prouzrokovala osobno preuzimajući naknadu za promatrače na parlamentarnim izborima 2007. zbog čega su proizašle medijske optužbe na račun SDP-a tijekom lokalnih izbora.

Članovi Gradskog odbora SDP-a usuglasili su se i da će SDP-ov prijedlog koalicijskim partnerima u Gradskom vijeću Siska za izbor drugog potpredsjednika Vijeća, kojeg predlaže oporba, biti Nikola Tadić. Pokrenut je i postupak izbora vodstva u sedam mjesnih ogranaka SDP-a na području grada Siska. Do 10. ožujka mjesni ogranci Centar, Sisak Novi, Željezara, Zeleni Brijeg, Sisak Zapad, Sisak Istok i Sisak Jug birat će nove predsjedni ke, potpredsjednike i tajnike s obzirom da je starima, istekom mandata prošlom Gradskom odboru, također istekao mandat.

Paralelno s izborima u ograncima, Gradska organizacija organizira 10. konvenciju na kojoj će se birati delegati za županijsku konvenciju SDP-a Sisačko-moslavačke županije. Novi tajnik organizacije je Mario Balaić.

- Marketing -

Možda vas zanima...

GALERIJA: Mosa Bavlju 64000 ( Samo ljubav ) -humanitarni ultra maraton

FOTO: Željko Rakarić Hrvatski kazališni i filmski glumac Marko Cindrić...

Duhovno-molitveni susret u organizaciji Udruge „Betlehem“

Duhovno-molitveni susret u organizaciji Udruge „Betlehem“ Sisak održat će...

Blagoslovljeni novi prostori uprave Caritasa Sisačke biskupije

Sisački biskup Vlado Košić blagoslovio je u petak, 17....

Prijavi se na natječaj i postani i ti dio Policijske uprave sisačko-moslavačke

„San većine dječaka je da jednog dana postanu policajci,...