-0 C
Sisak
Subota, 28 siječnja, 2023

(Posljednja izmjena: 1. 1. 2007.)

Korištenjem bilo kojeg dijela Sisak.info portala i svih njegovih dijelova i podsiteova IDEO d.o.o. (u nastavku samo Sisak.info) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Sisak.info portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio Sisak.info portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

SISAK.INFO PORTAL

IDEO d.o.o. posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja Sisak.info portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Sisak.info portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Sisak.info portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sisak.info sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Sisak.info portala koristite na vlastitu odgovornost i Sisak.info ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Sisak.info portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

Sisak.info polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Sisak.info portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sisak.info, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Sisak.info povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Sisak.info sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Sisak.info linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sisak.info štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Sisak.info se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sisak.info može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Sisak.info koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

Sisak.info obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Sisak.info se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Sisak.info portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na Sisak.info portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password.

Sisak.info nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Sisak.info je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Sisak.info zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti Sisak.info portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta. Sisak.info ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

MAIL I DRUGI KOMUNIKACIJSKI SERVISI

Sisak.info omogućuje posjetiteljima besplatno korištenje web maila pod uvjetom da ne krše pravila korištenja Sisak.info portala, kao niti specifična pravila koja vrijede za e-mail.

Korištenjem komunikacijskih servisa obvezujete se da ćete slati i primati materijali koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu.

Obavezujete se da nećete:

–          koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja

–          maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa

–          objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj

–          uploadati ili širiti sadržaje zaštičene autorskim pravima

–          uploadati fileove koji sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu

–          lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika

–          sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s Sisak.info portalom

–          kršiti bilo koji važeči zakon

Sisak.info nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.

Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a Sisak.info ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

PORUKE SISAK.INFO-a I SPONZORA

Sisak.info može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Sisak.info portala i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Sisak.info zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Sisak.info može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Sisak.info portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

REGISTRACIJA KORISNIKA:

[upme_registration]