35 C
Sisak
Petak, 12 srpnja, 2024

Maxon klima uređaji: Više od 15 godina dokazane kvalitete

Datum:

Marketing

Brand Maxon prisutan je na hrvatskom tržištu i tržištima Adria regije već više od 15 godina. Maxon nudi široku paletu proizvoda, uključujući kućnu klimatizaciju, multi sustave i komercijalnu seriju uređaja. Brand je prepoznat po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i vrhunskoj usluzi post prodajne podrške i servisa. Zastupnik za Maxon brand, MB Frigo Grupa d.o.o., specijalizirana je za klimatizaciju i rashladnu tehniku od 1981.g. Prisutna na tržištima diljem regije i Europe, svoje prodajne centre ima u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani. 

X Faktor: Ispunjenje vaših potreba i očekivanja

Maxon klima uređaji osmišljeni su kako bi unaprijedili kvalitetu života, omogućujući svim ljudima uživanje u pogodnostima moderne klimatizacije. S Maxonom, ljudi odabiru sve što im se pruža kako bi postigli najvišu kvalitetu života, uživajući u svakom trenutku i ostvarujući maksimum iz svog životnog prostora – Maximum of Life.

MAXON sa svojim prepoznatljivim X” faktorom simbolizira korisnikove različite potrebe koje brand zadovoljava: očuvanje zdravlja i bolja kvaliteta zraka, ušteda energije, ekološka prihvatljivost, pametna tehnologija, optimalni odabir uređaja prema budžetu i maksimalna udobnost u domu. S brojnim funkcijama, visokim performansama i 5-godišnjom garancijom, Maxon osigurava dugotrajnost i pouzdanost korištenja klima uređaja.

Modeli za svaki dom

 Maxon kućna serija uključuje modele Fresh, Comfort i Comfort Pure, te Comfort u multi varijanti. Uređaji pružaju prilagođena rješenja za sve potrebe korisnika, omogućujući im da pronađu idealno rješenje za svoj dom:

Model FRESH: Odlične performanse po pristupačnoj cijeni

Model COMFORT: Super hlađenje i grijanje i visoka učinkovitost  A+++/A++

Model COMFORT PURE: Profinjen dizajn i steriliziran zrak

Model COMFORT multi: Mogućnost spajanja do 5 unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu

Odabirom Maxon klima uređaje kućne serije osigurajte:

Maxon komercijalna serija: Idealan odabir za učinkovito i pouzdano klimatiziranje poslovnih prostora

Maxon komercijalna serija klima uređaja osigurava vrhunsku učinkovitost i pouzdanost te predstavlja idealno rješenje za urede i poslovne prostore. Uz ultra tanki dizajn, inteligentan ispuh zraka i grijače vanjske jedinice, Maxon modeli omogućavaju i različite opcije za instalaciju Ovi uređaji omogućuju preciznu kontrolu temperature i poboljšanu kvalitetu zraka, stvarajući ugodno radno okruženje. S visokim performansama i energetski učinkovitom tehnologijom, Maxon komercijalna serija klima uređaja pomaže u smanjenju troškova energije i povećanju produktivnosti.

Klima uređaje Maxon potražite kod ovlaštenih partnera. GDJE KUPITI

Generalni distributer za Maxon – Adria regija: MB Frigo Grupa d.o.o.

www.maxon-klima.com

Sponzorirani tekst

- Marketing -

Možda vas zanima...

Savjeti i trikovi za rješavanje problema sasušene tinte u inkjet pisačima

Problem sasušene tinte u inkjet pisačima čest je među...

Zašto odabrati TOSHIBA klima uređaj?

Japanski proizvođač klima uređaja s novim modelima iskoračio je...

Prvi javni poziv za novi projekt EmBRACE – mikro i malim poduzetnicima na raspolaganju 3.000.000 eura

Prekograničnom suradnjom do 200.000 eura Hrvatska agencija za malo gospodarstvo,...

Kraljica među klimama – Pearl Premium

Napredna tehnologija u elegantnom dizajnu Pearl Premium klima uređaj, najnoviji...