35 C
Sisak
Petak, 12 srpnja, 2024

Najave za ponedjeljak, 24. lipnja

Datum:

Marketing

SISAK – Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) u partnerstvu s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU, razvila je novi financijski instrument – Urbani razvojni fond. Fond predstavlja inovativno rješenje za financiranje projekata javne infrastrukture obogaćenih komercijalnim sadržajima. S ciljem informiranja javnosti o Fondu, HBOR u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom, Razvojnom agencijom SIMORA i Regionalnim koordinatorom SMŽ organizira informativno-edukativnu radionicu koja se održava u ponedjeljak 24. lipnja s početkom u 8,30 sati u Obrtničkoj komori Sisačko-moslavačke županije (A. Starčevića 13, Sisak).

KUTINA – Zastupnica i predsjednica Odbora za poljoprivredu u Hrvatskome saboru Marijana Petir sudjeluje na otvaranju Robotičkog kampa STEMoslavina 2024. dana 24. lipnja 2024. godine, s početkom u 10 sati, u Učeničkom domu Kutina, Crkvena ulica 26. Robotički kamp STEMoslavina 2024. otvara ministar znanosti, obrazovanja i mladih Radovan Fuchs, a organizator kampa je Hrvatski robotički savez, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Kutina i Zajednicom tehničke kulture Sisačko- moslavačke županije.

KUTINA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić će, u ponedjeljak, 24. lipnja 2024. godine s početkom u 10 sati u Učeničkom domu Kutina (Crkvena ulca 26, Kutina) prisustvovati otvaranju robotičkog kampa STEMoslavina. Otvaranju će prisustvovati i ministar znanosti obrazovanja i mladih Radovan Fuks.

Robotički kamp STEMoslavina koncipiran je tako da djeca uz mentorstvo voditelja sudjeluju u kombiniranim aktivnostima koje čine predavanja i praktični rad na polju robotike i automatike.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za subotu, 13. srpnja

SISAK - Sisačko-moslavačka županija i Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke županije...

Najave za četvrtak, 11. srpnja

PETRINJA - Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić s predstavnicima...

Najave za srijedu, 10. srpnja

SISAK - Predsjednik Vlade Andrej Plenković predsjedat će sastankom...

Najave za utorak, 9. srpnja

KUTINA - U utorak, 9.7.2024. godine s početkom u...