16 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

Počela škola stolnog tenisa za učenike – pridružite im se!

Datum:

Marketing

U Stolnoteniskom klubu “Siscia” djeluju dvije muške seniorske ekipe koje se natječu u 3. hrvatskoj ligi Zapadna Slavonija. Sa željom da u klubu aktiviraju mlađe članove, od siječnja ove godine s radom je započela škola stolnog tenisa za učenike razredne nastave i kojih je trenutačno osamnaest.

“Kako se vijest o radu stolnoteniske škole širi među djecom tako se njihova brojnost svaki tjedan povećava. Zbog afirmacije stolnog tenisa u gradu Sisku, u OŠ Braća Ribar smo u dva navrata održali prezentaciju igre stolnog tenisa, što smo ponudili i drugim osnovnim školama na području grada. Treninzi s djecom se odvijaju u SD Zeleni brijeg petkom od 20:30 do 22:00 sati. S obzirom na sve veću brojnost djece i malu satnicu treninga, iz Zajednice sportskih udruga grada Siska obećali su nam od mjeseca travnja dodatne termine u dvorani za rad s djecom. Zbog lakšeg usvajanja osnovnih elemenata igre stolnog tenisa i veću posvećenost svakom djetetu, u rad s djecom su uključena tri iskusna člana kluba. Pozivamo djevojčice i dječake uzrasta razredne nastave iz osnovnih škola na području grada Siska da nam se pridruže u treningu i igri ovog lijepog sporta.” – rekao nam je tajnik STK Siscia Mile Bionda.

Informacije roditelji mogu dobiti na 099/8002363

Možda vas zanima...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

ŽNL - rezultati 19. kola Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status   19 14.04.2024 17:00 Voloder NK Voloder -...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...