10 C
Sisak
Subota, 24 veljače, 2024

Sisačkoj HVIDR-i tri medalje u Vukovaru, a imaju i najboljeg strijelca turnira

Datum:

Marketing

Dana 19.11.2023. gađao se 19. turnir Grič 7 u Vukovaru koji se održava povodom Dana sjećanja na vukovarske ratne strahote. Četveročlana ekipa ŠSK Hvidre Sisak je bila a vrhunskom nivou. Iako konkurencija nije bila slaba, u Sisak dolaze tri pojedinačne medalje i ekipni pehar ukupnog pobjednika turnira.

Tea Ilijević je rezultatom 195 krugova osvojila 1. mjesto i plaketu najboljeg strijelca turnira. Zoja Šaban je sa 189 krugova osvojila srebro dok je Tara Branković s broncom i 185 krugova zaokružila najbolje tri natjecateljice.

Ujedno je spomenuta trojka činila ekipu koja je sa 569 krugova pobijedila ispred uvijek opasnih natjecatelja iz Marije Bistrice za 5 krugova.

Jedini muški predstavnik, Siniša Lovrenović je pogodio odličnih 189 krugova, ali muška konkurencija je bila još jača te je Siniša osvojio nezahvalno 4. mjesto. Nakon natjecanja članovi kluba obišli su Memorijalno groblje i Ovčaru te upalili svijeće za sve vukovarske žrtve.

Inače, sisački klub sa ovog turnira ima čak četiri plakete najboljeg strijelca turnira. To su do sada bili Nikolina Knežić, Dragan Krnjajić, Siniša Lovrenović i Tihomir Ilijević te im se sada pridružila i Tea Ilijević.

Možda vas zanima...

Srebro za kickboxera Croatie Josipa Mihalića

Protekli vikend od 16. do 18. veljače 2024.  održano...

Sara Pejak i Valentina Smuđ u polufinalu kuglačke Lige prvaka

Sara Pejak i Valentina Smuđ su sa svojim klubom...

Prva domaća utakmica četvrtfinala playoffa za hokejaše Siska

KHL Sisak u srijedu, 21. veljače, igra prvu domaću...