26 C
Sisak
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

Najave za četvrtak, 14. rujna

Datum:

Marketing

SISAK CAPRAG – Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak Ogranak u Capragu i Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ organiziraju razgovaraonicu i kreativnu radionicu pod nazivom Međuljudski odnosi u obitelji koja će se održati 14. 9. 2023. (četvrtak) s početkom u 18 sati.

Susret će voditi dr. sc. Daša Poredoš Lavor koja će sa sudionicima razgovarati o iskustvima sličnog i različitog vrednovanja istih postupaka kod različitih članova obitelji, međusobnoj komunikaciji, uvažavanju i sl., a Jadranka Demonja će sa sudionicima nastaviti izrađivati ukrasne i uporabne predmete koristeći špagu, tekstil i korištene staklene boce i limenke (jer na prošlom susretu svi nisu uspjeli dovršiti svoje radove). Radni materijal je osiguran, a sve što sudionici izrade – ponijet će sa sobom.

Ova aktivnosti dio je projekta PAG – podrška aktivnom građanstvu II koji je sa 1000 Eura financiran za 2023. godinu od strane Grada Sisak. Partneri na projektu su Osnovna škola „Braća Bobetko“ Sisak, Osnovna škola Ivana Kukuljevića i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

SISAK – Svetkovina Uzvišenja sv. Križa, zaštitnika sisačke katedrale, svečano će bit proslavljena u četvrtak, 14. rujna u Pastoralnom centru katedralne župe. Misno slavlje u 19 sati predvodit će provincijal franjevaca konventualaca fra Miljenko Hontić. 

JASENOVAC – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. u četvrtak, 14. rujna 2023. godine, s početkom u 10:30 sati na tržnici u Jasenovcu, Trg kralja Petra Svačića 7, nazočiti otvorenju „18. Sportskih susreta umirovljenika“ koju organizira Matica umirovljenika Sisačko-moslavačke županije.

Ovaj susret umirovljenika se održava pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Najave za utorak, 3. listopada

SISAK - Konferenciju za medije organizira ABS Sisak u...

Najave za nedjelju, 2. listopada

SISAK - U spomen na 02. listopad 1839. godine...

Najave za subotu, 30. rujna

SISAK - Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke županije u subotu, 30....

Najave za petak, 29. rujna

SISAK - Povodom Svjetskog dana srca koji se svake...