22 C
Sisak
Četvrtak, 23 ožujka, 2023

Sisački Dom zdravlja obnavljat će konzorcij sisačkih građevinskih tvrtki

- Marketing-spot_imgspot_img

Sisački Dom zdravlja obnavljat će konzorcij sisačkih građevinskih tvrtki.

Naime, u ponovljenom javnom natječaju za usluge projektiranja s projektantskim nadzorom projekta cjelovite obnove zgrade Doma zdravlja Sisak i izvođenje radova prema projektantskoj dokumentaciji odabrana je, kao najniža od pristiglih, ponuda konzorcija sisačkih tvrtki Radanović d.o.o., Tehno građenje d.o.o. i Tehnogradnja Sisak d.o.o.

Sisačko-moslavačka županiaj je odluku o odabiru donijela 24. veljače.

Procjena radova bila je 1.795.188,97 eura + PDV, pristiglo je šest ponuda, a najpovoljnija je ponuda spomenutih sisačkih tvrtki koji su za projektiranje i obnovu Doma zdravlja Sisak ponudili cijenu od 4.444.444  eura bez PDV-a ( s PDV-om 5.555.555 eura).

Odluka o odabiru (41)

Ugovor u pisanom obliku Naručitelj će s odabranim ponuditeljem sklopiti najkasnije u roku od 30 dana od dana izvršnosti Odluke o odabiru, a nakon što isteknu rokovi za žalbu. Ugovor stupa na snagu danom potpisa posljednje ugovorne strane, te traje 8 mjeseci od potpisivanja ugovora o nabavi što je ukupni rok za izvršenje svih usluga i radova, a uključuje izradu projektne dokumentacije obnove, izvođenje svih radova obnove i projektantski nadzor.

Rok za izradu kompletne projektne dokumentacije (tekstualni dijelovi projekta, projektantski troškovnici, grafički prilozi i prilozi) u papirnatom i digitalnom obliku je 30 kalendarskih dana od dana sklapanja ugovora o nabavi.

Inače, detalje o stanju objekta Doma zdravlja Siska nakon potresa možete vidjeti ovdje

P2-08-2021 DZ Sisak - Elaborat OPSGK zgrade KORIGI

 

 

Zadnje novosti
Ostale novosti