21 C
Sisak
Subota, 13 travnja, 2024

Najave za srijedu, 28. prosinca

Datum:

Marketing

SISAK – U srijedu, 28. prosinca 2022. godine, s početkom u 12 sati, predstavnici Općine Tisno (načelnik Kristijan Jareb, bivši načelnik Ivan Klarin, predsjednik Općinskog vijeća Nikša Pirjak), obići će višečlanu obitelj Ivane Telebar u Staroj Drenčini 14 u njihovoj novoj kući, izgrađenoj nakon potresa donacijama i proračunskim sredstvima Općine Tisno, a pridružit će im se i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i zamjenik gradonačelnice Marko Krička.

SISAK – Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić u sklopu radnog posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji u Sisku će uručiti 15 ugovora vrijednih više od 14 milijuna kuna u sklopu Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“. Uručivanje ugovora održat će se u srijedu, 28. prosinca 2022. s početkom u 12 sati u Dvorani Euroherc, Franje Lovrića 17a, Sisak. Dodjeli ugovora nazočit će župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

SISAK – U srijedu 28.12.2022. od 20:00 KHL Sisak igra zadnju ovogodišnju utakmicu IHLa protiv Team Croatia Selecta. Iz kluba pozivaju Siščane da dođu u što većem broju u Ledenu dvoranu Zibel i podrže akciju skupljanja plišanih igračaka za djecu OB Sisak.

PETRINJA – Konferencija za medije povodom dvije godine od razornog potresa koji je najviše pogodio Sisačko-moslavačku županiju će se održati u srijedu 28. prosinca 2022. godine u 10:00 sati na adresi Trg hrvatskih branitelja (bivša robna kuća Petrinjka) u Petrinji. Na konferenciji će biti predsjednik SDP-a Peđa Grbin, gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček te dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić.

Možda vas zanima...

Najave za subotu, 13. travnja

SISAK - U subotu, 13. travnja 2024., u 10...

Najave za petak, 12. travnja

SISAK - KHL Sisak ove je godine, po drugi...

Najave za četvrtak, 11. travnja

KUTINA - HGK Županijska komora Sisak organizira predstavljanje projekta...

Najave za srijedu, 10. travnja

KUTINA - Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur, u srijedu,...