6 C
Sisak
Utorak, 21 ožujka, 2023

Plišancem do dječjeg osmjeha na utakmici KHL Sisak

- Marketing-spot_imgspot_img

U srijedu 28. prosinca od 20 sati KHL Sisak igra zadnju ovogodišnju utakmicu IHL- a protiv Team Croatia Selecta. Organizatori pozivaju Siščane da dođu u što većem broju u Ledenu dvoranu Zibel i podrže akciju skupljanja plišanih igračaka za djecu u Općoj bolnici Sisak.

“PROVEDITE VEČER U DOBROM SPORTSKOM OKRUŽENJU , UŽIVAJTE U NAJBOLJEM OD HRVATSKOG HOKEJA I DONESITE PLIŠANCE KOJI NEGDJE U VAŠEM DOMU SKUPLJAJU PRAŠINU !

DARUJTE IH DJECI !

NEKAD JE POTREBNO TAKO MALO ZA VELIKO DJEČJE VESELJE I OSMIJEH NA LICU A UJEDNO OVO JE ODLIČAN NAČIN ZA KOJI VJERUJEMO DA ĆE SMANJITI STRES DJECI PRILIKOM BORAVKA U BOLNICI.

SUKLADNO TRADICIJI SKUPLJANJA PLIŠANIH IGRAČAKA NA UTAKMICAMA HOKEJA NA LEDU , DOZVOLJENO JE PLIŠANU IGRAČKU UBACITI NA TEREN (LED) ISKLJUČIVO NAKON ŠTO DOMAĆI KLUB ZABIJE PRVI POGODAK NA UTAKMICI , A NE NAKON SVAKOG ZABIJENOG GOLA.

U SLUČAJU DA DOMAĆI KLUB NE ZABIJE POGODAK PLIŠANE IGRAČKE UBACIVAT ĆE SE NA TEREN (LED) NAKON ISTEKA REGULARNOG DIJELA UTAKMICE (KRAJ UTAKMICE) I POZDRAVA IGRAČA PREMA NAVIJAČIMA.

MOLIMO VAS DA PLIŠANE IGRAČKE BUDU HIGIJENSKI PRIHVATLJIVE IAKO ĆE SE OPRATI PRIJE PREDAJE ODJELU PEDIJATRIJE.” – poručuju iz KHL Sisak.

Zadnje novosti
Ostale novosti