24 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Izvrsni rezultati karatista Siska u Đakovu

Datum:

Marketing

Ovaj vikend, 17. i 18. prosinca, u Đakovu se održava prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe uzraste u katama, pojedinačno i ekipno te ekipno u borbama za sve dobne kategorije.

I ove godine Športski karate klub Sisak je imao nekoliko predstavnika na ovom najvažnijem natjecanju u ovoj kalendarskoj godini.

Za Športski karate klub Sisak su nastupili Zlatan Ibrahimović, Marija Rožić, Gabrijel Racan te Marko i Hrvoje Uljanić u pratnji trenera Luke Rožića.

Prvi na tatami je izašao Zlatan Ibrahimović koji je izvrsnim nastupom u kategoriji KATE 6 godina dječaci A osvojio najblistaviju, zlatnu medalju i potvrdio kvalitetu.

Nadalje nakon Zlatana na tatami je izašla Marija Rožić u konkurenciji djevojčica KATE 7 godina A. Odlično prikazanim katama malo je nedostajalo Mariji da bude u finalu no tijesnom odlukom sudačkog zbora gubi u polufinalu te izvrsnom prezentacijom kate u borbi za brončanu medalju osvaja odlično brončano odličje.

Nešto kasnije na tatami su izašli Gabrijel Racan i Marko Uljanić u konkurenciji dječaci 9 godina. Gabrijel odličnim katama osvaja odlično brončano odličje, a Marko gubi tijesno podijeljenom odlukom u borbi za 3. mjesto te se morao zadovoljiti 4. mjestom.

Zadnji na tatami je izašao Hrvoje Uljanić u konkurenciji KATE dječaci 10 godina. Malo sportske sreće nedostajalo je ovom mladom sportašu da dođe do odličja te se morao zadovoljiti 4. mjestom. 

“Navedena odličja i odlični plasmani rezultat su kvalitetnog rada trenera u klubu te se nadamo da će mladi karatisti nastaviti razvijati i promicati karate sport.” – poručuju iz Športskog karate kluba Sisak.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Odlični rezultati KBK Moslavac na WAKO Svjetskom kupu

KBK 'Moslavac' je nastupio na WAKO Svjetskom kupu '29....

U subotu je Sisački plivački maraton i utrka za Kup RH u daljinskom plivanju perajama

U organizaciji Ronilačkog kluba Sisak pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih...

Uspjesi ŠPK Top stepa na domaćem terenu

Nakon Memorijalnog turnira Domagoj Nedug, Prvenstva RH u 10...

Streljačice i streljači HVIDRA-e Sisak pobijedili u Vrbovcu

U Vrbovcu je 16. lipnja 2024. održan KUP grada...