30 C
Sisak
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Zlato za Siščanina Antu Medura

Datum:

Marketing

U organizaciji Hrvatskog karate saveza- Odbora za Kyokushin karate i Kyokushin karate kluba „AIK” iz Varaždinskih Toplica, u subotu 19.ožujka 2022. god, u Športskoj dvorani Osnovne škole „Antun i Ivan Kukuljević” Varaždinske Toplice, održano je tradicionalno karate natjecanje „AQUAE IASAE CUP 2022.” u katama i borbama.

U pravoj sportskoj atmosferi domaćini su se potrudili ugostiti stotinjak natjecatelja iz Hrvatske, koji njeguju kontaktni stil karatea-kyokushinkai, a kojega odlikuju puni udarci rukama i nogama u mlađim uzrasnim kategorijama, znatno ublaženog zaštitnom opremom, dok su u juniorskim i seniorskim kategorijama važeća knock-out pravila.

Karate klub „CROATIA“ Sisak je pod vodstvom trenera Dragoslava Krnjaića nastupio s jednim svojim natjecateljom, Antom Medurom, u kategoriji učenika, dok ostali natjecatelji zbog izolacije nisu mogli nastupiti.

Nakon prolaza u kvalifikacijama, i sjajne polufinalne pobjede izborene preciznim kružnim nožnim udarcima u glavu te ostvarenim tehničkim nockautom, Medur je izborio ulaz u finale u kategoriji učenika.

U finalnoj borbi njegov suparnik je bio suspendiran nakon nekontroliranih akcija guranja i nasrtanja unatoč opomenama sudaca te je Medur zasluženo osvojio zlatnu medalju.

Trenerski dvojac, Nenad Đurić i Dragoslav Krnjaić, zadovoljni su nastupom svoga natjecatelja i osvojenom zlatnom medaljom, a posebno činjenicom da je u svim borbama potpuno slušao savjete trenera i primjenjivao ih u ostvarenim pobjedama.

Iduće natjecanje će biti tradicionalno natjecanje u katama i borbama „KROKIĆ CUP 2022.” krajem travnja 2022. u Samoboru, na kojem KK „CROATIA” planira izaći u punom sastavu.

Ostale novosti

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...

Kuglačice ŠKK Jedinstvo u osmini finala KUP-a

U polufinalu KUP-a Regije Sjever, pobjedom protiv ŠKK Koprivnice...

Novi uspjesi sisačkih streljačica i streljača

U Dubravi je 06.04.2024. održano pripremno natjecanje Otvoreno prvenstvo...
Marketing
Marketing