18.6 C
Sisak
Utorak, 28 rujna, 2021

HK Siscia vraća se na led u Ledenu dvoranu, u normalnim terminima

- Marketing-spot_imgspot_img

Ovotjedni raspored korištenja ledene dvorane Zibel pokazao je kako se Hokejaški klub Siscia vraća na led u normalnim terminima, što je sukadno najavi predsjednika Gradskog vijeća Baojana Dadasovića na svom Facebook profilu.

“LIJEPA PRIČA IZ SISKA! NAŠI SISAČKI KLINCI I KLINCEZE SU OD DRUGOG TJEDNA NA LEDU!
Nakon dugih razgovora vezanih uz probleme oko korištenja ledene dvorane želim izvijestiti našu sisačku djecu kao i njihove roditelje da sam priču pomaknuo u pozitivnom smjeru te da će sva sisačka djeca, sukladno dobivenim terminima, od idućeg tjedna koristiti Ledenu dvoranu u dobivenim normalnim terminima. Dakle, samo dijalog može riješiti probleme našeg grada i to je ono za što se zalažem od početka svog političkog djelovanja. Politici nije mjesto u sportu i očekujem da provokacije sa svih strana prestanu a gradonačelnici se zahvaljujem na konstruktivnoj raspravi i dogovoru.
Želim KHL Sisak i HK Siscia puno dobrih utakmica jer svi ste vi…Sisak!” – stoji u objavi.

Za sada je riječ o tri termina koja, za razliku od prošle sezone, nisu u onim kasnonoćnim terminima.

Inače, krajem srpnja je Visoki upravni sud odbio žalbu Zajednice sportskih udruga Grada Siska protiv presude Upravnog suda iz veljače 2021. kojom je potvrđeno rješenje Središnjeg državnog ureda za sport RH, Samostalne službe sportske inspekcije iz srpnja 2019., a kojim je naloženo Zajednici da, pod prijetnjom novčane kazne, osiguraju termine za HK Siscia, što je Zajednica i učinila. Ali se na tu odluku žalila i izgubila.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti