Naslovnica Sport Ostali sportovi Jasenovački atletski klub odličan na otvorenju sezone

Jasenovački atletski klub odličan na otvorenju sezone

Prošloga vikenda i atletičari su započeli svoju sezonu natjecanjima na stazi. U subotu u Varaždinu je održano 1. kolo Hrvatske atletske lige sjever za starije kategorije, a nastupilo je 7 članova JAK-a.

Evo rezultata: Ljupka Šepović bila je 8. na 300m kod mlađih kadetkinja, a Matea Rajić 6. na 200m prepone u istoj uzrasnoj kategoriji. Luka Horvat bio je 5. kod mlađih kadeta na 100m, a Anika Šepović je zauzela 7. mjesto kod mlađih juniorki u bacanju kugle, svi uz nove osobne rekorde. Pun uspjeh postigli su preponaši: osvojena su 3 prva mjesta: Patrik Krmpotić kod mlađih kadeta na 200m prepone, Lana Radulović i Mihael Prelesnik kod kadetkinja/kadeta na 300m prepone, svi uz nove osobne rekorde. Uspješan dan zaokružio je Mihael Prelesnik novim rekordom kluba  i pobjedom u skoku u vis (skočio je 169 cm). 

U nedjelju su članovi JAK-a nastupili na Mitingu otvorenja sezone u Osijeku – Josipa gajdoš osvojila je 3. mjesto kod seniorki na 400m, Mihael Prelesnik je bio 1. na 100m prepone i 3. na 200m kod kadeta, a Patrik Krmpotić 3. na 200m kod mlađih kadeta – svi su otrčali osobne rekorde.

“Sezonu smo započeli odlično, jako me vesele novi osobni rekordi u svim disciplinama. Izuzetno suam zadovoljan nastupima Lane i Mihaela na preponama, znatno su poboljšali svoje najbolje rezultate, a mjesta za napredak ima dosta. Ovo nam je natjecanje poslužilo i da vidimo kako smo i koliko radili, pa mogu reći da sam i tu zadovoljan formom većine naših članica i članova.

Već idući tjedan očekuju nas nova natjecanja – 1. kolo HALSa za limače i limačice te Prvenstvo Hrvatske u višebojima u Varaždinu” – rekao nam je trener Šepović.  

 
Komentirajte