Naslovnica Vijesti SMŽ Županijski vijećnici u skupštini SMŽ Milan Brigljević i Petar Ćosić ponovo nezavisni

Županijski vijećnici u skupštini SMŽ Milan Brigljević i Petar Ćosić ponovo nezavisni

Donedavni predsjednik županijske podružnice Domovinskog pokreta dipl. politolog Milan Brigljević i aktualni predsjednik ogranka DP-a grada Petrinje mr.sc. Petar Ćosić odlučili su napustiti Domovinski pokret M. Škoro.

“Razlozi izlaska su neprihvatljivo niska razina komunikacije, prijetvornost i licemjerje u odnosima među članovima DP-a u SMŽ te podržavanje takvog ponašanja od strane nekih odgovornih u stranci. Nametani su nam ljudi, rađeno nam je iza leđa i na kraju, rezultat tih aktivnosti je nepovjerenje prema Milanu Brigljeviću, koji je unatoč ponudi da nosi listu DP-a i bude kandidat za župana odlučio otići. Kako je slično doživljavao i Petar Ćosić, kojemu je isto tako nuđeno da nosi listu i bude kandidat za gradonačelnika u Petrinji, odlučio je otići jer bi kasnije ionako kreativan rad bio nemoguć uz stalno poticanje problema i miješanje u rad lokalnih organizacija.

Nakon detaljne raščlambe i rekapitulacije svih događaja i aktivnosti, Petar Ćosić i Milan Brigljević su donijeli odluke da će radije prestati s političkom aktivnosti nego nastaviti borbu u okružju ideologije bez sadržaja, frustracije, mržnje i neshvatljivo niske razine političke komunikacije u županijskoj organizaciji.

Kao nezavisni vijećnici nastavit će se i dalje u Županijskoj skupštini SMŽ boriti za boljitak građana, protiv korupcije, za bolje gospodarstvo, racionalniju i učinkovitiju upravu i zdravstvo.” – stoji u priopćenju kojeg su potpisali županijski vijećnici Milan Brigljević i Petar Ćosić.

Komentirajte