Naslovnica Crna kronika Prometne nesreće u Sisku izazvali vozači pod utjecajem alkohola

Prometne nesreće u Sisku izazvali vozači pod utjecajem alkohola

U subotu, 5. rujna, oko 23.55 sati, na Trgu Vere Grozaj u Sisku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Naime, nesreću je izazvao 22-godišnjak iz Siska, koji je pod utjecajem alkohola od 1,42 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je uslijed neprilagođene brzine, dolaskom do zavoja, izgubio nadzor nad vozilom, sišao van kolnika i udario u dva metalna stopa, a potom i u stambenu zgradu. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

U nedjelju, 6. rujna, oko 1.50 sati, u Ulici Božidara Adžije u Sisku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Naime, nesreću je izazvao 31-godišnjak iz Siska, koji je pod utjecajem alkohola od 1,55 promila i za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je uslijed neprilagođene brzine, dolaskom do zavoja, izgubio nadzor nad vozilom, sišao van kolnika na travnatu površinu gdje je prednjim djelom udario u prometni znak, a potom i u betonski šaht. Tom prilikom je došlo do prevrtanja vozila koje se naposljetku zaustavilo na pruzi. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih, a protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Istoga dana, oko 2.40 sati, u mjestu Donje Komarevo dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač lakše ozlijeđen. Nesreću je izazvao 19-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 0,94 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Komentirajte