Naslovnica Najave Najave za petak, 3. srpnja

Najave za petak, 3. srpnja

SISAK – U petak, 3. srpnja 2020. godine u 13 sati u Komunalnoj zoni, pored Reciklažnogdvorišta Sisak Stari, održat će se početna konferencija projekta Unaprjeđenje komunalneinfrastrukture poslovne zone “Komunalna zona” Sisak u sklopu kojeg počinje izgradnjaprometnice s pripadajućom infrastrukturom s čijim će se dovršetkom povećati atraktivnostKomunalne zone za nove i postojeće poduzetnike.Ukupna vrijednost projekta, kojeg će predstaviti gradonačelnica Kristina IkićBaniček, iznosi 4.270.096,64 kn, od čega bespovratna sredstva EU iznose 2.654.619,42 kn.Projektu Unaprjeđenje komunalne infrastrukture poslovne zone “Komunalna zona”Sisak dodijeljena su bespovratna sredstva u okviru Poziva “Razvoj infrastrukturepoduzetničkih zona“ financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

POPOVAČA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će u petak, 3.srpnja 2020. godine s početkom u 20 sati u Domukulture Popovača (Trg grofova Erdodyja 19) nazočiti Redovnoj skupštini Udrugedragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Popovača.

PARLAMENTARNI IZBORI 2020.

SISAK – Završna konferencija za novinare RESTART koalicije za 6. izbornu jedinicu koja će se održati u petak, 3. srpnja 2020. godine u Sisku, na adresi Antuna i Stjepana Radića 6 (Korzo) s početkom u 10:30 sati.

Na konferenciji će sudjelovati nositelj liste Davorko Vidović i potpredsjednik SDP-a i kandidat RESTART koalicije u 6. izbornoj jedinici Boris Lalovac.

Komentirajte