Naslovnica Sport Tri medalje atletičarima JAK-a na PH za kadete

Tri medalje atletičarima JAK-a na PH za kadete

27. i 28. lipnja Varaždin je bio domaćin Pojedinačnog atletskog prvenstva Hrvatske za kadete/kadetkinje te mlađe kadete/kadetkinje.

Natjecanje je obilježilo veliki broj natjecatelja – preko 500 i visoke temperature oba dana. Naravno, nastupili su i članovi Jasenovačkog atletskog kluba, opet uspješno.

Najuspješnije plasmane ostvarili su Lana Radulović koja je bila 6. na 300 m prepone kod starijih kadetkinja, Viktor Barešić 4. u bacanju diska i 5. u bacanju kugle za starije kadete, a nove medalje – čak tri osvojio je Milael Prelesnik – bio je drugi na 80 m i 200m prepone i treći u skoku u vis u kategoriji mlađih kadeta.

Na razini osobnih rekorda bile su Anika Šepović i Karla Glavnić na 100 m kod starijih te Ljupka Šepović na 200 m kod mlađih kadekinja.

“Opet odlični rezultati, prije svega Mihaela koji se okitio medaljama i postavio svoje osobne rekorde na obje preponaške utrke – 12,93 na 80m pr i 29,08 na 200m pr. Lana je propravila osobni na 300m prepone za više od 2,5 sekunde i sad je to 48,83 sek, a Viktor u bacanju diska za 3 metra (bacio je 33,00m) kao i Ljupka i Anika Šepović te Karla Glavinić u svojim disciplinama.” – rekao nam je trener Neven Šepović.

Komentirajte