Naslovnica Vijesti Koalicija “Možemo!” predstavila se u Petrinji

Koalicija “Možemo!” predstavila se u Petrinji

Koalicija “Možemo!” danas je u Petrinji održala konferenciju za medije na prepunoj gradskoj tržnici. Kandidatkinje i kandidati na listi za 6. izbornu jedinicu Danijela Dolenec, Ana Alapić, Branko Ančić i Bojan Glavašević s građanima su razgovarali o svom planu zelene reindustrijalizacije, revitalizacije Banije i programu oporavka od globalne pandemije koronavirusa.

Prva na listi, Danijela Dolenec istaknula je kako “sva istraživanja pokazuju da imamo snažan uzlazni trend jer smo pokazali da se može zelenije i može pravednije. Dolazimo uzdrmati državnu politiku i pozivamo birače da nam daju podršku kako bismo u Saboru bili što jači.”

Treća na listi Možemo!, Ana Alapić rekla je “da do sada nije dovoljno učinjeno za oporavak Petrinje, Siska i ostalih dijelova Banije, unatoč ogromnom potencijalu koji na ovim prostorima postoji. Borimo se za pravedniju socijalnu državu koja će zaštititi ranjive skupine, uključujući osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju.”

Četrnaesti na listi, Bojan Glavašević zaključio je da je “glas za koaliciju Možemo! siguran glas, glas za promjenu i pozvao građane na izbore izađu u što većem broju, ali i štiteći vlastito zdravlje.”

Komentirajte