Naslovnica Vijesti Sisak Poznati dobitnici Nagrada Grada Siska

Poznati dobitnici Nagrada Grada Siska

Na sjednici sisačkog Gradskog vijeća izglasani su ovogodišnji dobitnici Nagrada Grada Siska koja će se uručiti na svečanoj sjednici Gradskog vijeća koja će se na Dan Grada, 4.lipnja, održati u utvrdi Stari grad.

Nagrada Grada Siska za životno djelo za područje arhitekture postuhmno će biti dodijeljena Ivanu Bartoliću.

Dobitnici Godišnjih nagrada Grada Siska su Darko Majić (za izuzetne rezultate postignute u području gospodarstva) i Slavko Miškulin (za uspješno poduzetništvo prilagođeno osobama s invaliditetom).

Pohvale Grada Siska dobit će Vesna Rogulja Mart ( za postignute uspjehe na području odgoja i obrazovanja), Branka Pažur ( za uspješno promicanje prava invalida rada), Udruga slijepih Sisačko-moslavačke županije-Sisak ( za uspješno djelovanje na poboljšanju kvalitete života slijepih osoba) i VIS „Dijamanti“ (za poseban doprinos na području glazbene kulture).

Dobitnici Zahvalnice Grada Siska su Dejan Dejanović (za doprinos razvoju sisačkog hokeja na ledu), Dorian Tepić (za osobite rezultate u tehničkoj kulturi na području robotike) i Tihomir Ilijević ( za izuzetne rezultate u razvoju streljačkog sporta).

Oporba je bojkotirala cijelu sjednicu Vijeća nezadovoljna time što na aktualnom satu sjednica vladajući vijećnici postavljaju pitanja iz čijih se odgovora hvali rad gradonačelnice. 

Komentirajte