Naslovnica Najave Najave za subotu, 8. veljače

Najave za subotu, 8. veljače

SISAK – U subotu, 8. veljače 2020. godine u Starom klubu Doma kulture KKV  koncert će održati rockabilly bend „B and The Bops“ od 21 sat.

B and the Bops jedan su od najboljih hrvatskih izvoznih proizvoda, bar što se rockabilly glazbe tiče. Zagrebačka četvorka u svom četverogodišnjem djelovanju obišla je sve važnije svjetske rockabilly lokacije kako u Hrvatskoj tako i u svijetu:- High rockabilly, Rockabilly rave, Rockin’ around Turnhout, Headbanging, Get rhythm, Tear it up i dr.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po 30 kuna a na dan koncerta 40 kuna na blagajni Doma kulture KKV radnim danom od 15 do 20 sati te na dan koncerta od 16 do 24 sata.

SISAK – Iduća Stihovnica Siska zakazana je za subotu, 8. veljače u 19 sati u Matici hrvatskoj (Rimska 9). Glavni gost večeri je zagrebački pjesnik i romanopisac Željko Grmuša. Do sada je objavio dvije samostalne pjesničke zbirke, ”Traganje” 2017. godine i ”Bombon” 2020. te roman ”9 Kosaca” 2018. u koautorstvu s Branimirom Milankovićem. Ovo će ujedno biti prilika za promociju pjesničke zbirke ”Bombon”, koja je svježe izašla iz tiska. Knjigu će uz autora predstaviti njegova supruga i nakladnica, Tatjana Kadoić Grmuša. U nastavku večeri, glavnom gostu će se u govorenju poezije priključiti i svi ostali zainteresirani pjesnici.

GUŠĆE – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak će u subotu, 8.veljače 2020. godine, s početkom u 19 sati u Vatrogasnom domu u Gušću nazočiti Redovnoj godišnjoj skupštini DVD -a „Gušće“.

DONJA GRAČENICA- Zamjenik sisačko-moslavačkog župana
Roman Rosavec će u subotu, 8.veljače 2020. godine, s početkom u 18:30 sati u Društvenom domu u Donjoj Gračenici (Školska bb) nazočiti Redovnoj godišnjoj skupštini ŠNK „Moslavina“.

OSEKOVO – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će u subotu, 8.veljače 2020. godine, s početkom u 18 sati u Društvenom domu u Osekovu (Trg kraljice Hrvata bb) nazočiti Redovnoj godišnjoj skupštini ŠRU „Štuka“.

Komentirajte