4 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

Dobra vijest iz Budaševa – prikupljen novac za posebnu autosjedalicu

Datum:

Marketing

Iz udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata – Temeljni ogranak Budaševo stigla je dobra vijest – sakupljena su novčana sredstva za kupovinu auto sjedalice potrebne obitelji Stojanović za osamnaestogodišnjeg Dominika Stojanovića, kojem je potrebna 24 satna skrb i njega.

Akciju prikupljanja 20.000,00 Kn za tu potrebu pokrenuo je UHDDR T. O. Budaševo, obzirom na visoku cijenu potrebne auto sjedalice i na tešku financijsku situaciju i i nemogućnost da je sam kupi hrvatski branitelj i dragovoljac Mladen Stojanović, otac Dominika.

“Mladen Stojanović je trenutačno u inozemstvu te se vraća za cca dva do tri tjedna i tada će realizirati nabavku i kupovinu auto sjedalice te ćemo Vas izvijestiti o kupovini s obzirom da se ovakav tip auto sjedalice radi po narudžbi i uplati predračunom.

Zahvaljujemo se ovom prilikom od srca u ime obitelji Stojanović, Dominika i hrvatskog branitelja Mladena svima koji su pomogli svojim donacijama, uplatama, ali i svima koji su pomogli marketinški, podrškom i daljnjim širenjem informacija putem medija, internim vezama i putem facebboka i ostalih društvenih mreža.

Zahvaljujemo se ovom prilikom i svima onima koje nismo upoznali i nismo upoznati s njihovim uplatama na račun Mladena Stojanovića za ovu potrebu, a posebno se zahvaljujemo onima koji su nam odmah pružili ruku pomoći donacijama i daljnjim radom, hrvatskim dragovoljcima iz UHDDR T. O. Budaševo i UHDDR Kutina, tvrtki Mlin i pekare d.o.o. Sisak i djelatnicima Mlin i pekare koji su sakupili sredstva, Zavičajnoj udruzi Ličana „Vila Velebita“ Sisak, Mjesnom odboru Budaševo, N. K. BSK-u Budaševo, svim medijima koji su podržali akciju i svim pojedincima i tvrtkama koji su izvršili uplate i pomogli u akciji!” – poručuju iz UHDDR T. O. Budaševo.

Možda vas zanima...

Od listopada se uspješno provodi program „Caritas za djecu i obitelj“

Caritas Sisačke biskupije od listopada 2023. godine uspješno provodi...

U Sisku, kao i prije 4 godine, težak poraz SDP-a i Kristine Ikić Baniček

Gledajući rezultate izbora za Sabor, održane u nedjelju, 17....

Privremeni rezultati izbora u RH, 7. izbornoj i Sisku – HDZ 61, SDP 42 mandata

Prema privremenim rezultatima izbora HDZ je dobio najviše mandata,...

Novi obrazovno-sportski centar u Sisku

Župan Ivan Celjak danas je predstavio projekt Sisačko-moslavačke županije,...