1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

“Na vodi” i ovog četvrtka u sisačkom kinu

- Marketing-spot_imgspot_img

U četvrtak, 28. ožujka 2019. godine održati će se projekcija nagrađenog dokumetranog filma Sisčanina Gorana Devića „Na vodi“ (Petanesta umjetnost, 2018.) u Domu kulture Kristalna kocka vedrine s početkom u 20 sati.

Na vodi je najosobniji Devićev film dosad, svojevrsni povratak rijeci – dnevnom boravku iz djetinjstva. Dokumentirajući svakodnevicu i životne priče ljudi koji provode vrijeme na vodi autor istovremeno portretira Siščane propitujući što im je svima zajedničko, a što ih razlikuje. Rijeka koja teče kroz grad i koju ne zanimaju događaji s obale tako dobiva filmski karakter te postaje i sama jedan od likova.

Režiju i scenarij potpisuje Goran Dević, a producent je Hrvoje Osvadić. Fotografiju potpisuje Damian Nenadić, montažu Jan Klemsche i Vanja Siruček, a dizajn zvuka Martin Semenčić. Film je nastao u produkciji Petnaeste umjetnosti.

Cijena ulaznice za parter iznosi 20 kuna, za balkon 23 kune. Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture radnim danom od 14 do 20 sati, vikendom sat vremena prije projekcije odnosno programa.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti