Naslovnica Crna kronika U Glini žena zadobila ozljede opasne po život

U Glini žena zadobila ozljede opasne po život

U nedjelju, 3. ožujka oko 18.20 sati, u Glini se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila po život opasne ozljede.

Nesreća se dogodila kada se 46-godišnja vozačica, upravljajući Vukovarskom ulicom s osobnim automobilom sisačkih registracija, dolaskom do raskrižja s Ulicom Žrtava domovinskog rata nije zaustavila na znak obveznog zaustavljanja „STOP“, već je nastavila kretanje, pri čemu je oduzela prednost prolaska teretnom automobilu sisačkih registracija (tzv. kombi vozilo), kojim je upravljao 28-godišnjak. Tom je prilikom došlo do udarca prednjeg dijela teretnog u lijevi bočni dio njenog auta, nakon čega su oba vozila udarila u zid obližnjeg objekta.

U ovoj prometnoj nesreći je teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila 46-godišnjakinja, dok su 25-godišnjoj ženi i dvoje djece, koji su bili putnici u teretnom vozilu, u sisačkoj Općoj bolnici konstatirane lakše ozljede.

Oboje vozača će zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti prekršajno prijavljeni nadležnom sudu.

Komentirajte