Naslovnica Sport Ostali sportovi Tigrići uspješno otvorili sezonu

Tigrići uspješno otvorili sezonu

U subotu 26.01.2019. održan je Grand Prix Međimurje u Nedelišću na kojem se natjecalo 460 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

Za ŠKK “Tigar” Sisak natjecali su se; Karla Golomboš, Lana Flekač, Marta Rožanković, Lara Pahić, Paula Kovačević, Fani Gala Baiutti, Noa Baiutti, Fran Crnolatac, Roko Dumbović , David Makar i Tin Glavinić.

Fani Gala Baiutti u kategoriji cicibanke kate nije imala ravne protivnice te je osvojila zlatnu medalju.

Paula Kovačević natjecala se u kategoriji mlađih učenica 9.-8. kyu u kojoj je pomela konkurenciju i osvojila zlatnu medalju.

Lana Flekač, Marta Rožanković i Karla Golomboš natjecale su se u kategoriji mlađih učenica 9.-5. kyu.

Karla Golomboš ovog puta jedina je uspjela izboriti borbu za medalju te je u repasažnom meču uzela brončanu medalju.

Karla Golomboš, Lana Flekač i Paula Kovačević natjecale su se kao kata tim te su osvojile srebrnu medalju.

Fran Crnolatac natjecao se u kategoriji cicibana gdje je uvjerljivim pobjedama došao do finala, u finalu gubi od nešto iskusnijeg protivnika te osvaja srebrnu medalju.

David Makar i Tin Glavinić natjecali su se u kategoriji mlađih učenika.

Tin Glavinić probio se uvjerljivim pobjedama od 5:0 sve do finala u kojem je ipak uzeo srebrnu medalju. Makar se nije uspio probiti do finala, ali je uvjerljivim pobjedama u repasažnim mečevima osigurao svoju broncu. David Makar natjecao se u kategoriji učenika gdje je osvojio srebrnu medalju.

David, Tin i Fran natjecali su se kao muški kata tim u kategoriji mlađih učenika gdje su uvjerljivim pobjedama osvojili zlatnu medalju.

Lara Pahić po prvi puta natjecala se u kategoriji učenice open gdje je osvojila veliko drugo mjesto.

Noa Baiutti natjecao se u kategoriji mlađih učenika 9.-8. kyu gdje je ipak u borbi za broncu ostao bez odličja.

Roko Dumbović natjecao se u kategoriji kadeta do 52 kilograma gdje bio zaustavljen u polufinalu, ipak to Dumbovića nije spriječilo u borbi za odličje te je osvojio brončanu medalju.

Ovoj ekipi “tigrića” ovo je bio prvi turnir ove godine i možemo dodati da su ga veoma uspješno odradili. Tigrići su ovim dobrim rezultatima pokazali da se rad preko zimskih praznika isplatio.

Komentirajte