-4.1 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 siječnja, 2022

Ivan Celjak je novi predsjednik sisačkog HDZ-a

- Marketing-spot_imgspot_img

Gradska organizacija HDZ-a Sisak je 3. prosinca 2017. godine provela unutarstranačke izbore za predsjednika Gradske organizacije, prema načelu jedan član jedan glas.

1135 članova sisačkog HDZ-a ukazalo je povjerenje novom predsjedniku Gradske organizacije HDZ-a Sisak, mladom pravniku Ivanu Celjaku, aktualnom zamjeniku župana Sisačko-moslavačke županije. On je bio i jedini kandidat za ovu funkciju.

“Velikim brojem glasova sisački HDZ-ovci podržali su proces ponovne konsolidacije stranke, reanimacije članova i dužnosnika koji će svojim radom, znanjem i kompetencijama ponovo vratiti Gradsku organizaciju HDZ-a Sisak u prvi plan sisačke političke scene. Izborom novog predsjednika HDZ u Sisku kreće u novi zamah, modernizaciju uz puno uvažavanje tradicionalnih domoljubnih i demokratskih vrijednosti.” – priopćeno je iz sisačkog HDZ-a nakon izbora.

U kratkom obraćanju članovima, Ivan Celjak se zahvalio na ukazanom povjerenju, te pozvao sve članove na konstruktivan rad i doprinos razvoju i jačanju Hrvatske demokratske zajednice, grada Siska i društva u cjelini.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti