Naslovnica Sport Ostali sportovi 2. Turnir kvartova Siska u malom nogometu

2. Turnir kvartova Siska u malom nogometu

Po drugi puta ŠRC Sisak je odlučio organizirati Turnir Kvartova grada Siska u malom nogometu. Iz dosadašnjeg iskustva organiziranja tradicionalne Rekreacijske Iige vidljivo je da je puno ekipa bilo prijavljeno pod nazivom kvarta, a za kvartove se kaže da su kolijevka malog nogometa. Na prošlogodišnjem Turniru sudjelovalo je 16 momčadi. Ovim putem pozivamo sve amaterske kvartovske ekipe iz grada Siska i okolice da se prijave na 2.Turnir Kvartova grada Siska. Turnir će se održati 24.06.2017.godine povodom Dan Državnosti na igralištu u Petrinjskoj ulici (kvartovski naziv Naselje). Sve utakmice će se igrati sistemom 5+1, broj ekipa je neograničen, za turnir nema kotizacije, a početak tumira je predviđen za 9,00 h.
Prijave se primaju do četvrtka 22.06.2017.godine na recepciji bazena ili na e- mail rczibel@gmail.com. Prilikom prijave molimo ekipe da ostave ime ekipe (naziv ekipe mora označavati naziv kvarta), imena osoba za kontakt, tel. brojeve i e-mail adresu. Sistem natjecanja ovisit će o broju prijavljenih ekipa i odredit će se nakon vaših prijava.
ŠRC kao organizator nagrađuje prve 3 ekipe, te najboljeg igrača, strijelca i golmana Nagrade: 1.mjesto – pehar i nagrade organizatora 2.mjesto – pehar i nagrade organizatora 3.mjesto – pehar i nagrade organizatora
Sva informacije možete dobiti na tel. 543 036 ili na mob. 098 9812 889 — gosp. Marko Lončar, kao i na našoj intemet stranici: www.src-sisak.hr.
Očekujemo Vas i pozdravljamo s dužnim poštovanjem.

Komentirajte