Naslovnica Vijesti Dječji vrtić Sisak Stari ukupni je pobjednik 16. Olimpijskog festivala dječjih vrtića...

Dječji vrtić Sisak Stari ukupni je pobjednik 16. Olimpijskog festivala dječjih vrtića SMŽ

Dječji vrtić Sisak Stari ukupni je pobjednik 16. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Sisačko-moslavačke županije koji je jučer održan u Petrinji.

Zlatnu medalju osvojile su djevojčice u nogometu (Ela Mesić, Ela Gavranović, Irma Podrić, Barbara Ivšić, Marita Matijašević, Viktorija Kastmiler, Franka Cink, Korina Herkov Vučkić, Katarina Crnčić, Klara Erdemović). Zlato je osvojila i Vida Cetinjan u trčanju na 50 metara, a zlatnu medalju su osvojili djevojčice i dječaci u štafeti 4×25 metara (Klara Draženović, Katja Budimlić, Nia Lončar i Dea Kadoić te Dino Podrić, Korab Martinaj, Jakov Zrnić i Marin Gruica). Dječaci su osvojili srebrn u medalju u nogometu (Leon Asanović, Filip Čakširan, Damijan Deklman, Ivano Grgić, Ian Jurković, Dino Vujaklija, Leo Kastmiler, Niko Barušić, Jakov Dražetić i Leo Tkalčec). U skoku u dalj Alen Henić osvojio je srebrnu medalju, a brončane medalje u istoj disciplini osvojili su Katja Medaković i Ivan Dorosulić.

-Iskrene čestitke djeci i odgajateljima koja su vrijedno vježbala i pripremala se za ovaj važan sportski događaj te pokazali odlike pravih sportaša na terenu. Zahvaljujemo roditeljima i svima koji su snažno bodrili s tribina naše male olimpijce – rekla je ravnateljica DV Sisak Stari Tihana Kokanović.

Komentirajte