21 C
Sisak
Subota, 13 travnja, 2024

Učenici zajedno do novih projekata

Datum:

Marketing

klub mladihklub mladihpetak i subotu, 28. i 29. listopada 2016. godine u prekrasnom ambijentu Velikog doma Platak na Platku, održan je team building na kojem su sudjelovali članovi Debatnog kluba Gimnazije Sisak, Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak, te sudionici Erasmus+ Youth Exchange projekata Let’s Play i Mentalno zdravlje mladih sa svojim voditeljicama Kristinom Sučić i Zrinkom Hafizović iz Grada Siska.

Cilj ovog druženja je bio predstavljanje aktivnosti i projekata u kojima naši učenici sudjeluju, kao i međusobno upoznavanje i povezivanje u svrhu osmišljavanja novih projekata i aktivnosti koje će se provoditi i prijaviti tijekom ove školske godine.

Tijekom dva dana učenici i voditelji su prošli niz edukativnih i kreativnih radionica, iskusili učenje preko eksperimentalnih igara te poslušali debate na teze „Biti gej je okej“ i „Treba uvesti nošenje školskih uniformi“, uz aktivno sudjelovanje u raspravi o predrasudama, diskriminaciji i prihvaćanju različitosti.

Radionice su provodili djelatnici GDCK Sisak Irena Barišić Milunić i Dinko Kovačić te sudionici projekta Erasmus+ Let’s Play: Matej Gregec, Patricija Šprišić, Dino Lalić i Kristina Sučić. Financijsku potporu za provedbu ovih aktivnosti dala je Sisačko-moslavačka županija, a sudionicima se aktivno pridružio i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Darjan Vlahov.

Možda vas zanima...

Nova oprema za HGSS Novska

Župan Ivan Celjak je u sjedištu Županije s pročelnikom...

Sisak izložbom na Korzu obilježava 40 godina rođenja prve bebe iz in vitro oplodnje

Na sisačkom Korzu postavljena je izložba ''Zašto baš mi''...

Pogledajte gdje se nalazi Vaše biračko mjesto za predstojeće parlamentarne izbore

Određena su biračka mjesta za parlamentarne izbore koji će...

U subotu akcija “Volim Željezaru”

U subotu, 13. travnja 2024., u 10 sati kod...